Signatur Theatre presenterar ‘Crazy For You’

Under 2007 visade Ashley Spencer på reality showen, ‘Grease: You’ är den som jag vill ‘, som pitted Broadway hoppfulla mot varandra i en chans att spela Sandy i en Broadway väckelse av’ Grease ‘.

Hon kom i andra till Laura Osnes i finalen, men teatervärlden tog märke till och Spencer blev snabbt Går Man Ner I Vikt anställd för Ambers roll i ‘Hairspray’ på Great White Way. Sedan 2008 blev hon ombedd att följa Osnes i ‘Grease’ och sluta stanna kvar i showen tills den stängdes ett år senare.

‘Jag var frisk och redo att gå, 21 år gammal, och jag hade verkligen inte startat min karriär än, men det sparkade saker i redskap,’ sa Spencer. ‘Jag skulle aldrig göra en annan reality show, men jag skulle aldrig ta tillbaka den erfarenheten för någonting. Det var mycket roligt och jag uppskattar mycket erfarenheten. ‘

Sedan dess har Spencer fortsatt att trivas på scenen, som även visas på Broadway i ‘Priscilla Queen of the Desert’ och ‘Rock of Ages’ och utför i många regionala produktioner.

‘Jag måste tacka min mamma för allting, för när jag var 4 år gammal fick hon mig intresserad av de gamla musikaliska musikalerna, och min favorit var’ Show Boat ‘och min mamma och jag skulle sitta där och sjunga’ Make Believe ‘till varandra och jag ville ta tapplektioner efter det, ‘sa hon. ‘Jag ville alltid vara en utövande och jag kan inte föreställa mig att göra något annat i mitt liv.’

Under de kommande 10 veckorna visas hon som Polly Baker i Tony Award-vinnande musikalisk komedi, ‘Crazy For You’, som arrangeras på Signature Theatre från 7 november till 14 januari. Med musik och texter av George Gershwin Ira Gershwin och en bok av Ken Ludwig, den klassiska känslan av bra musikalisk regisseras och reimagined av Signature Theatre s associerade konstnärlig chef Matthew Gardiner.

Berättelsen följer en musikalisk kärleksfull bankir skickad för att avskärma på en liten stadsteater som i stället bestämmer sig för att återuppliva den med Follies magi, lite slapstickkomedi och en hel del charm. Utställningen är älskad för sin höga energi, visar stoppantal och otroligt poäng.

Även om Spencer var bekant med många av Gershwins ‘klassiska sånger som är i musikalen, hade hon aldrig tidigare sett’ Crazy For You ‘eller varit en del av en produktion av showen.

‘Jag tittar på det med fräscha ögon. Det här är verkligen mitt första tag med showen och jag älskar det,’ sa hon. ‘Bara kanske en eller två gånger i min karriär har jag gjort det.’

Medan ‘Fett’ och ‘Hairspray’ var favoriter av hennes gå in, erkänner hon sheepishly att hon aldrig hade sett ‘Les Misrables’ när han kastades som Epinone i en regional produktion. Men hon vann raves i den rollen och njuter av att lära sig en karaktär från början.

‘Efter att ha läst’ Crazy Gå Ner I Vikt På En Vecka For You ‘och började Gå Ner I Vikt Snabbt Piller arbeta med det, kommer jag verkligen till Polly,’ sa hon. ‘När jag tänker på de gamla MGM-filmmusikerna, varför jag blev kär i musikaliska teater i första hand, det här är vad jag tänker på. Det är den här stora showen som tappar, mår bra musikaliskt med en underbar poäng av George och Ira Gershwin. ‘

Spencer känner att hon är den lyckliga i casten, som hon får att sjunga klassiker som ‘Omsorgsbar du,’ någon som tittar över mig ‘och’ Jag har fått rytm ‘.

En dansare hela hennes liv, Spencer är också mycket förtjust i koreografin i showen, och raser om koreografen Denis Jones och vad han gör med de många danselementen i produktionen.

Detta markerar skådespelerska ‘första produktion vid Signature och hennes första gången arbetar på ett tryckstadium (även känt som ett öppet skede, som sträcker sig in i publiken på tre sidor), så det är något av en inlärningskurva, men hon älskar utmaningen och rymden.

‘Jag älskar hur intim teatern är,’ sa hon. ‘Ibland med musikteater måste du spela det så stort och så över toppen för att verkligen nå människorna i baksidan av huset, men med denna show och i det här rummet kan jag hålla sakerna jordade och göra det riktigt.’

Utställningen spelar också Danny Gardner som Bobby Child, Bobby Smith som Bela Zangler, Natascia Diaz som Irene Roth och Cole Burden som Lank Hawkins.

‘Det är så mycket att älska om denna produktion. Dansen i denna show är skandalös och så roligt, säger Spencer. ‘Det finns komedi och en kärlekshistoria och jag tycker att det här är en show som alla behöver just nu, speciellt under semestern.’

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning