Sidan En Viktminskning Tabletter från Berkeley Daily Planet

Cops sprida semester jubel med matlådor

Det är nästan jul och tre polisansatte gör sina vanliga semesterrundor beväpnade med 15 pund kalkoner och lådor fyllda med tranbärsås, yams och kakor.

Poliserviceassistenter Brenda Logan och Tess Artizada och patrullären Ross Kassebaum frivilligtar sin tid att korsa Berkeley i en vit Cherokee som leverer semestermål till behövande invånare som en del av Berkeley Booster Holiday Food Basket Program.

Nelda O ‘Neal, hennes barnbarn ligger blygsamt bakom henne, tack Kassebaum med en kyss på kinden.’ Det är ett nöje att erkännas som någon som förtjänar detta, säger hon.

Korgarna lastades sedan in i en flotta patruljevagnar, truppbilar, parkeringskonstruktioner och en ombyggd AC Transit-buss som kallades Mobil Sub Station för att leverera.

Programmet började för 16 år sedan när Sgt. Bruce Viktminskning Tabletter Agnew och Sgt. Alec Boga fick tanken att skaffa pengar för giveaway genom en ‘Turkiet Gå Ner I Vikt Snabbt Ride’ där poliser finner sponsorer för en 216 mil cykeltur från Berkeley till South Lake Tahoe.