Shopping Viktminskning Tabletter Guide bilder

CLEVELAND, Ohio Det lukter knappt som höst, du sitter på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en hög med kvarvarande Halloween godis och du ändå utvecklar en blåsare från raking blad, men om du har planerat att åtminstone planera din semester shopping kan du betrakta dig själv en bra kandidat för någon stygg lista.

Efter en sommar med Northeast Ohio loppmarknader, hantverk och konstmässor, är festliga semesterhändelser på kalendern och de lovar att vara fyllda med det bästa i unika och minnesvärda saker att dekorera med, att bära och ge som gåvor.

Heights Arts är ett nonprofit konstgalleri och samhällsorganisation i Cleveland Heights. Seminariet öppnar för det 16: e året och har verk från över 100 konstnärer. Du hittar allt från konst och inredning till hemmet, glaset, kläder, smycken och mycket mer. Butiken startar med en öppen kvällsmottagning.

Var: 2175 Lee Road, Cleveland Heights.

Konstnärsbyggnaden, känd som The Screw Factory, är värd för öppna studiohändelser tre gånger om året. Det kommer att finnas mer än 20 bosatta artister till hands. Namnet kommer från historia, byggnaden, även kallad The Lake Erie Building, Gå Ner I Vikt Snabbt var en gång hemma för en tillverkning av skruvar. Det var också där Templar Motors byggde lyxiga Templar-bilar från cirka 1916 till 1924. Under evenemanget kommer samlingsboxar vid ingångarna för obehagliga matvaror till Lakewood Community Center.