Shopping för en tröja Viktminskning Tabletter eller ett nytt jobb

Tidigare i veckan visade en skarpt utsmyckad Patrina Page, 36, Wilmington, en resumslängd på Oxford Valley Mall i Langhorne för nyårsmässan som hölls framför Sears Court mellan en Victoria Secret och Kids Foot Locker.

är en bra idé, säger Page, som nyligen avgavs som tandhygienist, då hon gjorde rundorna bland 40 arbetsgivare som erbjöd 1000 jobb på olika områden, inklusive hälso- och sjukvård, som lockade Page, en utbildad akutmedicinsk tekniker och phlebotomist. ett bra centralt utrymme för att gravida till och alla älskar köpcentret.

Onsdagen jobbmässan lockade cirka 350 arbetssökande som preregistered online och på plats under sin fyra timmars körning i Sears Court. Ironiskt nog meddelade Sears Holdings Corp. en annan omgång stängningar och uppsägningar i månaden med 103 fler Sears och Kmart-butiker att stänga nationellt, inklusive två i Philadelphia och en vid Shore.

Före 2016 hölls jobbmässor på bara ett eller två områden, som Simon ägde köpcentrum, sade talskonsten Lindsay Doyle.

Förra året var 13 jobbmässor värd i sju Philadelphia-områdena Simon Mall, inklusive Montgomery Mall, Philadelphia Premium Outlets och Philadelphia Mills. Doyle förväntar sig att ett liknande nummer kommer att vara värd 2018.

Arbetsmässorna hålls vanligtvis två gånger om året: på våren och i höst för att ställa upp till semesterperioden.

jobbmässor är en framgångsrik modell eftersom de lockar både proaktiva arbetssökande som kommer ut specifikt för jobbet mässan, liksom de som kanske har besökt gallerian av underhållningsskäl och såg att det fanns en rättvis händelse den dagen, sa Doyle. ett bra läge för både arbetsgivare och kandidater.

Mall experter säger att mässor är meningsfulla och lägger till den växande listan av icke-detaljhandeln på köpcentra, bland annat medicinska filialer och skattekontor.

En trend, det skulle vara positivt, säger Heather Almond, biträdande direktör för detaljhandelstjänsterna på det kommersiella fastighetsbolaget CBRE, som förvaltar köpcentra. de köpcentra och köpcentrum kan göra för att driva trafik och bygga samhällen hjälper till att skapa en känsla av plats och engagemang. Köpcentra betraktas ofta som centra, och denna typ av verksamhet återspeglar det begreppet genom att skapa tillgång och anslutningar.

är inte längre detaljhandel men blandad användning, sade San Francisco baserade Solanki. Med traditionell och icke-traditionell användning ser du en ökning av vistelsens längd, då en högre utgift per besök per person. Det finns fortfarande den önskan att inte bara handla utan att umgås.

Och med ett köpcentrum har utrymmet, sa hon. är vanligen en miljon kvadratmeter eller mer, och om du kan ge möjlighet att ta allt och allt Viktminskning Tabletter på en plats, varför inte? Det omplacerar köpcentret från vad det brukade vara vad kunderna frågar efter.

Jennifer Schultz, verkställande direktör och grundare av Rekrytering Queen, en arbetsstyrelse som Monster och CareerBuilder, som sätta samman onsdagen jobbmässa på Oxford Valley Mall, sa att det lockade ungefär en person för var tredje jobbet, vilket återspeglade den robusta ekonomin där ute. jobb varierade från administrativ och lagring till ledande befattningshavare. Hon sa att minst två mässor var i arbetena senare i år för Neshaminy och Montgomery Mall.

arbetsgivare var mycket glada och glada överraskad att snön inte hindrade människor från att komma, sa Schultz.

Ron Robinson, chef för Sterling Limousine, som han sa handlar om 70 procent av talangen och chefer Viktminskning Tabletter som kommer in i området leende öra till öra på onsdag bakom bordet. Det var fortfarande en timme att gå till jobbmässan och han fick fortfarande mycket intresse.

har redan åtta intervjuer nästa vecka i 15 positioner, sa han. är det mest svar vi någonsin haft på en arbetsmässa, mycket bättre än vad vi hade på ett hotell eller kongresscenter. Jag berättade just sponsorn att sätta oss in för nästa i ett köpcentrum.