Shoppers mobilisera på Thanksgiving

Shoppare träffar butikerna på Thanksgiving, eftersom återförsäljare under tryck letar efter sätt att poppa shoppare från sina konkurrenter.

När semestershoppsäsongen officiellt sparkade av, räknar detaljhandlarna på en hiss från en bättre Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ekonomi. Men de ser också bortom ekonomiska data och kartlägger sätt att hämta försäljningar från andra återförsäljare, eftersom Amazon utökar sin räckvidd.

Det kan innebära att man öppnar tidigare än rivaler på semestern eller ens hoppar in i nya produktkategorier. Macy Herald Square på Manhattan, det var erbjudanden som kosmetiska och parfym satser från $ 10 till $ 20 samt 40 procent av på stövlar och skor som uppmärksammades. Dess Apple-butik var packad med erbjudanden på gadgets som Apple Watch.

Tiffany Lloyd, i staden från Columbia, Maryland, besökte turistplatser när hon insåg att butikerna var öppna.

är inte en traditionell tacksägelse. Vi åt pizza, sa Lloyd, som köpte ett par Naturalizerskor på 40 procent och sa att hon planerade att köpa tre par. Hon sa att hon också plockade upp tröjor till salu på Old Navy.

Trots de tidiga folkmassorna i butikerna säger analytiker på Bain att Amazon förväntas ta hälften av semestersäsongens försäljningstillväxt. Och Amazon är toppen destination för människor att börja semester shopping, enligt en september studie av marknadsundersökningsföretaget NPD Group.

återförsäljare är i överlevnadsläge. Det handlar om att stjäla Gå Ner ett Kilo I Veckan varandra, säger Marshal Cohen, chefbranschens analytiker vid NPD. är Grinch. De stjäl tillväxten. Torsdag. Abi Gyawali handlar normalt online på Amazon eller Best Buy for Cyber ​​Monday, där han sa att han hittar några av de bästa erbjudandena.

Men han sa att paret ville kolla in scenen på köpcentret innan vänner kom över för att dela en måltid. Han och hans fru planerade att bara samla kuponger som delades ut, men slutade att få en rabatterad luftfrysare.

Med arbetslösheten på 17 år låg på 4,1 procent och konsumentförtroendet starkare än för ett år sedan, utvecklar analytiker en sund försäljning för november och december. Handelskoncernen för detaljhandelsförväntningar förväntar sig att försäljningen för den perioden till minst motsvarar föregående år en ökning med 3,6 procent och uppskattningar på online-utgifterna och andra icke-butiksförsäljningar ökar med 11-15 procent.

Amazon förväntas vara en stor mottagare eftersom det cementerar lojalitet bland sina Prime-medlemmar och flyttar in i nya tjänster och märkesvaror. Det lämnar butiker som tittar på rivaler för att se var de kan hämta försäljningen. Det finns extra dollar till grepp i år, efter tusentals affärsställen har stängt och flera återförsäljare lämnades in för konkursskydd.

Målchef VD Brian Cornell noterade nyligen att upp till 60 miljarder dollar i konsumtionsutgifterna kommer att vara på väg för de närmaste åren och sade att kedjan har tagit upp marknadsandelar inom områden som kläder. division, sa att butikshandelsperioden för jättejubileumshandlingarna tycktes Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vara bra till en bra början. Det fick saker att gå under de första minuterna av torsdagen med en onlineförsäljnings händelse som innehöll en rad erbjudanden från leksaker till TV-apparater för att sakta koka och Google Home mini-gadgets.

ha lite fart och vi hade en bra kickoff online, sade Foran till Associated Press, med lite tur kommer vi att ha en bra 24 timmar och vara skeppsform i helgen och gå härifrån till 25 december . Thanksgiving helg, när butikerna går ut för att locka kunder, kan det vara en indikation på hur bra de gör under säsongen. Omkring 69 procent av amerikanerna, eller 164 miljoner människor, tänker shoppa någon gång under fem dagarsperioden från Thanksgiving till Cyber ​​Monday, enligt en undersökning som publicerades av National Retail Federation. Den förväntar sig svart fredag ​​att förbli den mest trafikerade dagen, med cirka 115 miljoner människor som planerar att shoppa då.

Mary Bergeron, 62, från Tampa, köpte en oljelösare, en vaffelmaker och en ångbåt på JC Penney och gick tillbaka för mer.

en tradition. Vi kommer hit varje år, sade hon och tillade att hon ätit kalkon vid middagstid. galen, det finns så många människor och det blir spänt. Det roligt. Återförsäljare använder helgen för att testa nya produktområden: Penney har tv och konsumentelektronik som spelkonsoler som dörrkedjor för Thanksgiving och Black Friday bara, ett exempel på vad Penney Senior Vice President James Starke heter share plays. Baldwin, VD för BJ Wholesale Club, säger att det erbjuder fler leksaker och kläder, inklusive viktiga nationella varumärken inom områden som casual atletisk slitage.

ingen tvekan om att konsumtionsutgifterna har börjat fälla upp och förtroendet är lite bättre, vilket är fantastiskt, men vi ser också nytta av andra återförsäljare, sa han. Petersburg, Florida och Summer Ballentine i Columbia, Missouri, bidrog till denna rapport.