Shoppers dra nytta av efter

Tomten på tigerstadens parkeringsplats på juldagen var en sak från det förflutna som shoppare Gå Ner I Vikt Snabbt Piller återvände måndag för att söka efter posta semestererbjudanden och återvända gåvor.

Melissa Stachhouses man och en av sina barn slutade på Rack Room Shoes när hon och hennes fyra andra barn väntade utanför Target. Shopping med hela familjen är ett sällsynt tillfälle för stackhusen, men de visade sig dra nytta av försäljningen.

‘Det här är inte typiskt eftersom vi vanligtvis försöker undvika folkmassorna och galen, men det är trevligt, säger Stackhouse.’ Det här är första gången vi kommer som en familj. ‘

Mål var deras tredje stopp efter att ha gjort rundorna i köpcentret där de letade efter julleksakerna. En av barnen sa att de skulle leta efter något som var relaterat till Minecraft-videospelet.

Aja McCullough och hennes familj gick upp till Target together, redo att lagra på nästa års juldekorationer. Mellan inslagspapper, lådor och smycken såg McCullough s för att få nästa år att handla ut ur vägen, medan det mesta var halvvägs, liksom ‘(gör) upp för att inte få människors gåvor igår’, sa McCullough.

Mål var deras första stopp på vägen för att leta efter skor, elektronik och Starbucks, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller säger Natalya McCullough. De var också återkommande objekt samlade under semestern.

Gary Jones, av Auburn, Ga., Laddade en låda i sin bil med hjälp av en anställd på världsmarknaden. Jones reste till Opelika med sin familj, däribland sin svärson Hillary Flynn, som letade efter en särskild säng från affären som ursprungligen var $ 399 och märktes med $ 100 plus ytterligare 15 procent av.

‘Jag fick en riktigt bra affär,’ sade Flynn när hon kom ut ur affären. ‘Vi Gå Ner I Vikt På En Vecka var på väg till kasinot, och det var bara ett bekvämt stopp på vägen.’

När det gäller 3-åriga Georgia Karkoska handlade Måndagens shopping om att lägga till gåvor som redan tagits emot.

‘Hon fick en stor tjejbädd till jul, så vi var tvungna att lägga på sängkläder på det’, säger Carrie Karkoska, Georgiens mamma. ‘Nu är vi på väg hem för att vara stora tjejer. Pappa tillbringade sex timmar tillsammans nu måste jag bara lägga lakan på den. ‘