Shoppare scour Boxing Viktminskning Tabletter Day fynd

Bargainjägare och traditionalister packade Kamloops-butiker på måndagen för den årliga Boxing Day-försäljningen som lockar den livliga semestersäsongen.

De förenades av hundratusentals likasinnade individer över hela landet som fortfarande njuter av ritualen att gå till köpcentret för att delta i frenesen.

Oavsett orsaken till att de klarade sig i de fina timmarna skapade kunderna långa linjer vid tillsatser som varade hela dagen och satte stora leenden på butikschefarnas ansikten.

‘Det är grymt. Det har varit väldigt upptagen, den mest trafikerade vi någonsin har varit, säger Danielle Byrd, chef för Andre s Audiotronic på Notre Dame Drive. och handlade icke stoppad tills stängning. Hon sa att det inte fanns ett ögonblick när butiken inte packades.

TV, desto större desto bättre var det mest eftersökta objektet. Byrd sa att 60 till 65 tums intervall är det mest populära. Tv: n börjar på $ 888 men butiken kommer att matcha andra återförsäljare ‘priserna som försäljningen fortsätter i veckan.

Hon förväntar sig att detta kommer att bli en av de bättre semestersäsongerna, med en omsättning på 10-15 procent jämfört med förra året, sa hon.

Folk lined upp hela natten utanför framtida butik på Aberdeen Mall, med Tanner Nolin och vän Mitch Brown på framsidan av linjen. Detta var Nolins första Boxing Day hela natten, men Brown har gjort det flera gånger.

Vännerna satte upp ett tält och använde en generator för att driva en värmare och deras bärbara datorer. Nolin sa att han och Brown var vakna genom att lämna värmen i tältet och gå runt köpcentret.

När affären öppnades var 150 personer uppe runt byggnaden. Lyckligtvis visste de två männen vad de ville och blev färdiga att handla på några minuter.

‘Vi gick in och grep vad Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vi ville och kom ut,’ sa han. ‘Det var en flod av människor.’

Nolin gick bort med en trådlös router och mus medan Brown köpte en bärbar dator. Han sa att den långa kalla natten inte var överenskommelsen.

‘Det var så han (Brown) hade någon att prata med,’ sa han och tillade att han skulle vara tillbaka nästa år.

Butikschefen Andrew Sadegur sa att tusentals människor handlade i butiken måndag. Många kom till försäljningen, men många fler kom på grund av Boxing Day traditionen.

‘Det är en kanadensisk sak,’ sa han och tillade det ‘s kanadensiska som motsvarar Black Friday i USA.

Ryan Simons var först genom dörren på Visions Electronics på Seymour Street och han köpte en 46 tums Sony-TV för 400 USD.

Han sa att det fanns 30 personer i linje bakom honom och publiken fortsatte komma när han lämnade.

‘Om det är så mycket, så gör jag det definitivt igen,’ sa Simons och tillade att det var hans första sådana Boxing Day-äventyr.

Crowds var lika tjocka i centrala Toronto, där ivriga köpare stakade ut fläckar utanför några stora kedjor timmar innan dörrarna öppnade.

Inuti Eaton Center sträckte lineups för att komma in i de populäraste butikerna mer än ett dussin långt långt in på eftermiddagen.

Chris Mason vågade bara inuti för att ta sin flickvän ut till lunch, men slutade att suga in av försäljningen.

‘Jag fick definitivt några kläder halvvägs, vilket är ganska sött,’ sa han.

Ändå var besparingarna inte tillräckligt för att locka honom tillbaka nästa år, Mason sa att publiken fick honom att känna sig klaustrofobisk.

Några shoppare på ett Winnipeg köpcentrum fick mer Gå Ner I Vikt På En Vecka än de förhandlade för. Följande rapporter från ungdomar skjuter pepparspray i en massa shoppare.

Const. Jason Michalyshen sa att tre personer skickades till sjukhus i ett stabilt skick. Ett okänt antal andra påverkades av sprayen, vilket kan orsaka en brännande känsla i ögonen, hosta och andningssvårigheter. Inga gripanden har gjorts.

Vancouver shoppingdistrikt var också packat.

En butik på Granville Street tog ett kreativt tillvägagångssätt för att locka inköpare inuti. Musikare anställdes för att spela i bildskärmen.