Shoppare söker semestererbjudanden

NYA YORK CITY (AP) Parkeringsplatser var fulla och varukorgar var rikliga på vissa ställen lördag då semestersökande sökte ute efter fynd, även om konkurrensen mellan återförsäljare att erbjuda tidigare erbjudanden och snag-kunder först har dragit försäljningen framåt.

Vid Woodbury Common Outlets norr om New York City var detaljhandelsexpert Craig R. Johnson imponerad av hur många människor som var där, men folkmassorna var fortfarande inte så tunga som för flera år sedan innan online shopping var ett drag.

butiker som Nike hade som hundra personer i kassan, säger Johnson, VD för konsultgrupp Customer Growth Partners. alla där bär en påse en eller två eller tre eller mer. shoppare sa att butikerna också verkade mindre trånga på svart fredag ​​än tidigare år, visar data från Adobe Analytics, forskningsarm hos mjukvarutillverkaren Adobe, att en rekord på 5,03 miljarder dollar spenderades online i slutet av dagen, en ökning med nästan 17 procent från ett år tidigare.

Det sa att de mest sålda artiklarna på Black Friday inkluderade Nintendo Switch, Hatchimals och Colleggtibles leksaker, PJ Masks-artiklar, LOL Surprise-dockor, Ride On Cars, samt Chromecast och Roku-strömmande enheter.

Förutom online-effekten citerade Johnson det faktum att fler butiker öppnar på Thanksgiving, och det är trafik från semesterhelgen. på Thanksgiving, en timme tidigare än förra året och minst tre timmar före sina stormarknader. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Många butiker erbjuder erbjudanden online hela veckan.

Forskningsfirman ShopperTrak sa lördag att de preliminära uppgifterna för Thanksgiving Day och Black Friday konstaterade att shopperbesök på tegel- och murbruk sänkts en kombinerad 1,6 procent jämfört med samma dagar 2016. Det sägs att Black Friday 2017 besökare minskade mindre än 1 procent när jämfört med ett år tidigare och att beslutet från några butiker att stänga på Thanksgiving i år hjälpte till att skifta kundbesök på andra dagar.

Shoppare förväntas spendera minst 3,6 procent mer i november och december Gå Ner I Vikt På En Vecka än de gjorde sista säsongen i linje med fjolårets bump. Johnson kallade den goda tillväxten, men mindre än vad som var fallet under tre boomår fram till 2006 när försäljningen under de senaste två månaderna av året sjönk med 6 procent eller mer.

Jason Noda, 29, köpte ett par stövlar för sig själv på Garden State Plaza. Han sa att han inte var imponerad av försäljningen på lördag och sa att han köper mestadels online men gillar att vara i butiker för att få idéer.

gillar att gå Viktminskning Tabletter till butiker, men jag kan hitta något online, sa han. Han planerar att försöka beställa en produkt och plocka upp den i butiken, en taktik som återförsäljare i allt högre grad använder. omedelbart sa han.

Den ena strategin Johnson tror kommer att bli en succé denna högsäsong för Walmart, som uppmuntrande shoppare att beställa varor online, ta sedan en snabb resa till en av sina butiker för att hämta dem. Han ringde och bär idén till ett konkurrenskraftigt vapen för Walmart i sin kamp mot Amazon.