Shoppare gör battleover helg helg

Svart ögadag! I det ögonblick som män kämpar över en stor leksaksbil i Walmart och en shoppare slås in i tomma hyllor i Kmart gör kamp för ett fynd

Elbows out shopping bonanza kallad Black Friday började ThursdayWhile de flesta var fridfulla i deras strävan efter att skära prissatta varor, bråkar och krigsspår utbröt i olika Går Man Ner I Vikt butiker. En annan försvinnande lämnade en man med en splittrad höft efter att han blivit i en hylla. En annan incident såg tre vuxna män kämpar över en jätte ‘leksaksbil’ Två kvinnor i Alabama behandlades av paramediker efter att ha hamnat i en kamp. Experter tror att amerikanerna kommer att spendera 20 miljarder dollar över semesterhelgen

En man som slog in i en väggskärm i Kmart och en grupp män som kämpade över en stor ‘leksaksbil’ var bland några av de galna konsumenterna som slickade sina sår från svarta fredagen efter att ha blivit fångade på kameran som slogs.

Elbows out shopping bonanza började på torsdagskvällen som butiker över hela landet öppnade sina dörrar tidigt till folkmassor av frantiska fyndjägare.

Det fortsatte under hela dagen på fredagen som miljoner flockade till köpcentra, butiker och detaljhandel webbplatser att snag ett fynd.

Medan de flesta var fridfulla i sin strävan efter att skära prissatta varor, bromsade krökningar och krigshandtag i olika butiker.

En förändring lämnade en man med en splittrad höft efter att ha blivit med en annan kund på en Kmart över ett elektroniskt föremål. Det är oklart var händelsen ägde rum.

Footage visar en man i en svart och gul baseballmössa skjuta en annan manlig Kmart shopper i en tom hylla efter att ett argument bröt ut.

Under tiden blev tre vuxna män filmade brottas över en stor ‘leksaksbil’ på en Walmart stormarknad.

Vuxna kan ses genom att koppla en stor ‘Power Wheels’ -låda i motsatta ändar, såg objektet mellan dem.

En man som verkar arbeta i affären går så småningom in och bestämmer sig för att inte sälja objektet till någon som är involverad i brottmatchningen.

Våldet var ännu svårare i Missouri där en 19-årig man skjutits utanför ett köpcentrum som shoppare rusade för att snäppa upp prissänkningar inomhus. Han är i ett kritiskt tillstånd.

En förändring, i en spänneaffär i Hoover, Alabama, resulterade i att två kvinnor behandlades av paramedicinska personer för skador som uppstod under en kamp.

Sakerna så småningom blev så uppvärmda på spänneaffären, hela Riverchase Galleria tvingades stänga sina dörrar klockan 11.20 i stället för midnatt, enligt Hoover polis talesman Lt. Keith Czeskleba.

‘Officiella anlände för att hitta två ungdomliga kvinnor som engagerade sig i en fysisk skada med en grupp av stående tittare. Deltagarna separerades och identifierades av officerare. De behandlades av paramedicinska personer för mindre skador.’

Varken händelse av våld i Missouri och Alabama drevs av slagsmål över försäljningsobjekt, enligt lokal polis.

Såsom är fallet var Target, Walmart och Best Buy de stora vinnarna och hade snarkande köer utanför sina butiker långt innan personal välkomnade i de första kunderna.

Experter förutspår 164 miljoner amerikaner kommer att spendera nästan $ 1 000 vardera under semesterhelgen, vilket ger upphov till en förvånande 20 miljarder dollar i försäljningen.

Traditionellt är de flesta på marken shopping på Black Friday och online shoppers vänta tills Cyber ​​Monday när priserna sänks ytterligare.

Mest sedda Viktminskning Tabletter Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför Gå Ner I Vikt På En Vecka trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.