Shoplifter arresterades tre gånger på 21 dagar

COOKEVILLE För de flesta av oss är det semestershoppsäsongen, men Går Man Ner I Vikt för en Cookeville-kvinna arresterad tre gånger på tre veckor är det uppenbarligen semesterns hissesäsong.

Den vanliga affärsliften arresterades för tredje gången på lördag och en tjänstgörande Jackson County-ställföreträdare krediteras med att eventuellt hindra henne från att skada andra shoppare som kommer och går från affären tills Cookeville-polisen anlände till scenen.

Enligt en rapport från Cookeville polisansvarig Jason Hees svarade han på Kohls varuhus med hänvisning till en butiksliftare och ett misstag.

När han anlände kontaktade han Horn, lagrade anställda och Jackson County-ställföreträdaren krediteras med att hålla henne på platsen.

Officer Hees sa affärsmedarbetare berättade för dem att de hade sett Horn ‘placera flera saker [av kläder] i en väska och lämna butiken Gå Ner I Vikt På En Vecka utan att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller betala för dem.’

Varorna värderades till cirka $ 350 och en incidentrapport från Cookeville Police Department från tidigare denna månad rapporterar att Horn försökte ta en kundvagn full av kläder och kosmetikpaket från samma butik bara några dagar tidigare.

Horn försökte fly från butiken på lördag.

‘På grund av den semester shopping fottrafik på parkeringsplatsen är det troligt att det sätt på vilket hon förbereder sig att lämna skulle ha inneburit betydande fara för dem som går genom parkeringsplatsen, säger officer Hees.

Biträdande Chris Carter, en Jackson County Sheriffs ställföreträdare som var kund vid olyckan, märkte att kvinnan försökte fly och ‘hindrade henne från att lämna parkeringsplatsen’, sa officer Hees.