Shop ‘tills du släpper på Holiday Open House

‘Alla våra butiker kommer att visa Halloween, Thanksgiving och julvaror, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller med fokus på julvaror, säger Pam Powers Smith, chef för Opelika Main Street.

Det kommer att finnas mellanmål och drycker, dörrpriser, tomter och gratis presentförpackning för alla, enligt Powers Smith. ‘Alla butiker kommer att ha specialerbjudanden den dagen, speciellt på julartiklar.’

Butikerna som deltar i evenemanget i år inkluderar Southern Crossing, Fringe, Kiss my Sass, Picket Fence och Victory Design. Det finns också en ny butikshoppning den dagen kallad Coveted Closet med nya kläder.

‘De’ kommer alla att ha detaljhandeln, Coveted Closet kommer att ha kläder, ‘sa Powers Smith.’ De kommer att ha presentartiklar och saker att köpa för dig själv också. ‘

Många av restaurangerna i centrala Opelika kommer att vara öppna den dagen, och vissa serverar frukost om kunderna kommer dit tidigt. Medan kunderna handlar får de också möjlighet att äta lunch och middag.

En aspekt av händelsen som folk tycker om är att springa in i gamla vänner och göra nya medan de handlar, eftersom Opelika centrum har en ‘hemlig känsla. Den har bara en bra atmosfär i Opelika centrum på denna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dag’, sa Powers Smith.

Denna händelse ger människor möjlighet att se allt på en gång. Butikerna i centrala Opelika vill att kunderna i omgivningarna ser vad de har att erbjuda. ‘Jul och semester objekt är verkligen en stor ursäkt för att göra det,’ sade Powers Smith.

‘Det här är ett välbesökt evenemang, men vi vill att alla ska komma,’ sa Powers Smith. ‘Vi uppmuntrar dig att hitta någon parkeringsplats som du kan hitta.’ Det finns butiker på fyra olika block, så kunderna kan handla oavsett Gå Ner I Vikt Snabbt var de parkerar.

Evenemanget arrangeras av Opelika Main Street, som ingår i en nationell ideell organisation. Uppelika Main Street uppdrag är inte bara att föra människor in i centrala Opelika utan också att upprätthålla historiska standarder.

‘Många av de saker du ser i stadsdelen som bänkar och skräpburkar och banderoller och dekorationer betalas för genom Opelika Main Street,’ sa Powers Smith.