Shinny och skridskor öppna för semestern

Med skolorna bra in på vintersemesteren glöm inte att det blir shinnyhockey på Civic Center. På Dec. 28 och 31 kommer det att bli en hel tre timmar för shinny i Arena 1 samt den förlängda offentlig åka skridskor i arena 2

Kom ihåg, medan allmän skridskoåkning är gratis tack vare våra många generösa sponsorer är shinny hockey $ 3 per person och en CSA-certifierad hockeyhjälm är obligatorisk.

När du läser den här kolumnen ska skridskorna vid By Lake Park öppnas för affärer. Men vid skrivning av denna kolumn var det nästan redo, men inte riktigt än.

Den mindre hockeybanan på rekreationsområdet är dock igång. För de som planerar att åka skridskor på den mindre hockeybanan, kom ihåg att endast stadsfordon får köra in i parkerna. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Rinkanvändare bör parkera på parkeringsplatsen eller på Gå Ner I Vikt På En Vecka gatorna och inte köra upp till och parkera på utomhusbana.

Oavsett om du skridar på vid Lake Park eller på den mindre hockeybanan, kom ihåg att klä dig varmt och värma upp när delar av dig börjar bli kalla så att du inte slutar som mig med känsliga fingrar och tår eftersom jag inte tränade sunt förnuft när jag var barn.

För dig som är nyfiken på vem som får bära den olympiska facklan, kan du besöka någon av dessa två webbplatser för att försöka hitta:

Förhoppningsvis kommer några av er att få nyheterna om att vara en facklapparat för ett av dina presenter i år. Och talar Gå Ner I Vikt På En Vecka om presenter, till Jerold Jag hoppas att du äntligen spårar ner ett par olympiska vantar och Vince, jag hoppas att Mikka Kiprusoff inte väljer utlandsmålen för finarna så han kan vila upp under pausen för att hjälpa dina Calgary Flames kanske gör det till andra omgången av Stanley Cup-slutspelet.