Sheriff utfärdar varning om telefon bluffar

Boyd County Sheriff Bobby Jack Woods sade att brottsbekämpningen mottar Gå Ner I Vikt Snabbt Piller rapporter om telefonrelaterade bedrägerier den här Gå Ner I Vikt På En Vecka helgen.

‘Om du får ett samtal som kräver ett svar eller att du ska arresteras (vet) kommer verklig brottsbekämpning inte att lämna meddelanden som detta, säger Woods. ‘Det är semestern och alla brottslingar är preying i varje åldersgrupp som de ser så utsatta.’

Daily Independent har också fortsatte att ta emot samtal från läsare om telefonbedrägerier som förmodligen involverar Internal Revenue Service. I bara en variation av bedrägerierna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller får man veta att de är skyldiga pengar till IRS och det måste betalas snabbt genom ett förbelastat betalkort eller banköverföring. Om offret vägrar att samarbeta hotas de då av anhållande, utvisning eller uppehållstillstånd för en affärs eller körkort. I många fall blir den som ringer fientligt och förolämpande.

Faktisk IRS-kontakt med skattebetalare om en skatteproblem kommer sannolikt att ske via mail.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyd s stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid fängelse i Boyd County, 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. Omfattad överdos rapporterades. Waffle House-anställd i Boyd diagnostiserad med Hepatit strax efter skyldig anmärkning till meth chargesRecent arresteringar av Boyd County Sheriff ‘s DepartmentNo svar på superintendent suspensionBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra’ Bax ‘arv kommer att leva på West Carter