Sherbrooke Viktminskning Tabletter Village förbereder sig för en gammal

Det är inte deras sätt att respektera barnet Jesus i hans crche lika mycket som de mänskliga besökarna.

‘Se, de ser något nytt och de går rätt för det,’ sade Heather Laybolt.

Gubbarna, som just släpptes från sin penna, sökte efter ett sätt att ångra barriären för att hålla dem från vad som kommer att representera Frälsaren, hans föräldrar och hyllning att betala visma män.

Det var alla händer på däck onsdag på Sherbrooke Village eftersom på fredagen förväntar de sig 7.500 personer att fylla restaurangen för Guysborough County som syftar till att återskapa 19th century livet för kickoff till sin årliga gammaldags jul.

Trots att byn är en del av Nova Scotia-museet och har betalat anställda är semesterevenemanget ett stort samhällsarbete. Några 75 volontärer från de små samhällena kring Sherbrooke satte i många timmar varje fall för att förbereda sig för de två helgessessionerna.

‘Oh Henry! Kvadrater, jordnötssmörkulor, köttfärs tårtor, kakor, brownies.’ Kvinnorna som dekorerade båtaffären rimmade av vad de skulle baka för viktorianskt te som hölls söndag och dec.

Det finns 52 evenemang under de två helgerna, allt från Kris Kringles hantverksmarknad till kransmakare och en ‘ultimata Santa’ -race. Utanför museets del av Sherbrooke kommer den moderna versionen av samhället att vara värd för danser, åka skridskor, en hockey turnering , frukostar och andra evenemang.

‘Det finns en nostalgi runt julen’, säger Lynn Haine, kommunikationsdirektör för Sherbrooke Village.

‘Vi får besökare från Europa och över hela Nordamerika. Jag tror Gå Ner ett Kilo I Veckan att det är att folk vill gå tillbaka till en tid då julen var enklare’.

Nostalgi och historia blandas ofta i samma kruka. Livet var förmodligen Gå Ner I Vikt Snabbt mycket komplicerat på 1800-talet, och det var också fullt av brandrisker. Medan de är stickare för äkthet i Sherbrooke Village, har de givit praktiska egenskaper på belysning.