Sheena Miller av Manor Farm Lane

En probation rapport läste till domstolen det sade: ‘Hon tycktes dricka genom smärtan av hennes mans hälsoproblem och det slutade inte för henne.

‘Sedan hennes man har dött har hennes hus blivit repossessed och hon måste flytta hem och dricka är en hanteringsmekanism för henne.’

Domstolen hörde att Miller ursprungligen var från Falklandsöarna, där hon arbetade som jordbrukare innan hon flyttade till Förenade kungariket för att vara med sin börsmäklare man.

Louise Morgan, mildrande, berättade för domstolen att situationen var ‘väldigt ledsen’ för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Miller och att hon Gå Ner I Vikt Snabbt Piller tidigare var en bra karaktär.

‘Vid tiden för den andra brottet dricker Miller tre flaskor vin en natt,’ tillade hon.

Miller, som grät som hon påtalade sig skyldig till två räkningar av dryckkörning, sade domare: ‘Genom att begå dessa brott och i synnerhet Gå Ner I Vikt På En Vecka det andra körbrottet när du var på borgen är mycket allvarliga brott.’ Du sätter vanliga medlemmar i allmänheten i riskzonen samt ditt eget liv och lem. ‘Hon dömdes till sex veckors fängelse, avbruten i 12 månader.

Miller, av Manor Farm Lane, Romsey, måste också delta i 15 rehabiliteringsaktivitetskrav dagar samt 14 drycker försvagade förare ‘program sessioner. En offert tillägg på 115 och 85 kostnader tilldelades också.