Shasta County Viktminskning Tabletter Mamma fann bunden

Papini släpptes av sina fångare, och trots att han var bunden av begränsningar kunde han sjunka ner en passande förare, sade sheriffens kontor på en presskonferens.

‘Hon är säker, i ett stabilt skick och får medicinsk godkännande vid ett oskyddat sjukhus,’ sa Shasta County Sheriff s kontor. ‘Hon har återförenats med sin man, Keith.’

Sheriff Tom Bosenko sa att utredare letar efter en mörkfärgad SUV driven av två beväpnade latinamerikanska kvinnor. En belöning på 50 000 dollar erbjuds för information som leder till arresteringen av bortförandena.

Den som ser någonting uppmanas att ringa till Shasta County Sheriffens kontor på 530 245 6135.

Undersökare tror att Papini bortfördes från området där hon gick ut för en jog, men inget motiv har släppts.

‘Vi är överlyckliga med det faktum att Sherri har lokaliserats och återförenats med sin familj,’ sade Bosenko. ‘Denna undersökning har inte bara rört hela vårt samhälle, utan har också cirkulerat nationen.’

Papinis man, Keith Paini, rapporterade att hon saknade när han kom hem från jobbet och fann att hon inte Gå Ner I Vikt På En Vecka hade hämtat sina två barn från daghemmet. Hennes mobiltelefon och hörlurar hittades nära var hon rapporterades saknas, sade utredare.

En privat grupp som arbetar med Papini s familj släppte en ny video Wednesday som erbjuder upp till 100.000 dollar till någon med information som leder till en säker retur av Papini, enligt NBC affiliate KNVN.

Gruppen lovade att brottsbekämpning inte skulle vara inblandad i utbytet och att det inte fanns några frågor.

‘Vi bryr oss inte om du är en dömd brottsling, om du är en person med en ransak ut för din arrestering eller en drogmissbrukare, sa mannen i videon.’ Du leder oss till Sherri, vi ger dig mer pengar än vad du kan spendera. ‘

Samma grupp erbjöd en belöning på 50 000 $ förra veckan och satt en tidsgräns på 115 timmar, vilket kom och passerade, så gruppen uppedade sin belöning.

Även om detektorerna inledningsvis Gå Ner I Vikt Snabbt fokuserade sin uppmärksamhet på Keith Papini, passerade han ett ljussensortest, och officerare bekräftade sin historia att han var på jobbet när hon gick bort, enligt Shasta County Sheriff’s Office.