Shamokin Dam Kmart stänger i januari

SHAMOKIN DAM Shamokin Dam Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Kmart är en av de senaste butikshandelarna, meddelade Sears Holding Inc. idag.

Företaget tillkännagav stängningen av 45 mer Kmart berättelser och 18 mer Sears inklusive den som ligger på Lycoming Mall i Muncy. En likvidationsförsäljning börjar så tidigt som den 9 november ett pressmeddelande noteras och butikerna stänger i januari.

‘Sears Holdings fortsätter Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sin strategiska bedömning av produktiviteten hos vår Kmart och Sears butiksbas och fortsätter att rätt storlek vår butikspotential i antal och storlek. I enlighet med vad som tidigare meddelats fortsätter vi att stänga några olönsamma butiker när vi omvandlar vår affärsmodell så att vår fysiska butiksavtryck och våra digitala möjligheter matchar våra medlemmars behov och preferenser, säger utgåvan.

‘Det är viktigt att notera att dessa butiker kommer att förbli öppna för att tjäna Gå Ner I Vikt Snabbt medlemmar under semesterperioden,’ berättar utgåvan. ‘Behöriga medarbetare som påverkas av dessa butiksavslutningar kommer att få avgång och får möjlighet att ansöka om öppna positioner på området Kmart eller Sears-butiker. ‘.