Shakira och Gerard Piqu Cuddle upp i det kalla under sin semester semester

Han är hennes amor.

När de ledde ut från New York Citys JFK-flygplats på lördag, blev Shakira 40 och Gerard Piqu 30 fångade på att få allt snuggly i slutet av sin julferie. Cue smältning av hjärtan runt om i världen.

PDA-tangentparet upptäcktes och lämnade Big Apple före söndagens nyårsafton. Ser ut som föräldrarna till två, som kom ihop 2010, handlar fortfarande om varandra.

Det söta paret, som fanns ihop för kylan, flög ut ur staden som aldrig sover med sina unga söner Milan, 4 och Sasha, 2. Familjen på fyra hade definitivt lite kvalitetstid i NYC anlände i New York den dec 24.

Tidigare i veckan hade Shak några bra nyheter och dåliga nyheter för hennes fans hoppas att hon skulle se henne på hennes uppskjutna El Dorado turné. Den colombianska skönheten meddelade att hon på grund av en långvarig återhämtning från en strängskada skulle återigen skjuta upp det nordamerikanska benet på sin turné, efter att ha Gå Ner I Vikt Snabbt Piller försenat sin första uppsättning turnédatum i Europa förra månaden. Men den goda nyheten är att hon kommer att vara tillbaka på vägen i juni.

I november meddelade Shakira att hon var tvungen att skjuta Gå Ner I Vikt Snabbt Piller upp El Dorado-turnén, som skulle börja i Europa och säga att veckor tidigare hade hon lidit en blödningsblödning. Hon sa att hon redan hade gått på röststöd men Viktminskning Tabletter att det inte lindrade hennes tillstånd.

Innan hennes stämningsproblem öppnade sångaren tidigare i år till Telemundos ‘Detr de la Fama’ om hennes album, som har många låtar om hennes förhållande till hennes huvudman.

‘Det finns många personliga sånger som är dedikerade till mina barns fader,’ sa hon.

En av de spår som är dedikerade till Piqu är ‘Me Enamor

‘Det är en berättelse om hur jag träffade Gerard och hur jag blev kär,’ sa hon till Telemundo s Rashel D ‘Jag tycker att vår historia var väldigt kul. Vi tog också mycket risker och vi gick emot alla odds som vi hade mot oss, och vi kunde bilda familjen som vi har idag. Vi har alla en kärlekshistoria att berätta för, det här är mitt. ‘