Seymour på båda sidor av inloppet

har föreslagit ridning som spänner över delar av de två städerna i sin omgång om 10 år omfördelning av valdistrikt till Gå Ner I Vikt Snabbt Piller faktor i de senaste befolkningsnumren.

I Stewarts omröstning kontaktade 7 775 Nord-Vancouver hushåll, 1 007 deltog med 16 procent som stöder förslaget, 60 procent motsatta och 23 procent obestämda. När de oskuldade tas ut ur ekvationen svarar de mot 79 procent av dem med en åsikt.

Stewart deltog också i kommissionens första offentliga utfrågning om sina förslag som hölls i norra Vancouver på måndag, där högtalarnas fokus var delat mellan North Burnaby Seymour ridning och en som skulle kombinera Powell River med Vancouver Island North.

Av de som talade om North Burnaby Seymour var det bara en som stödde, sade Stewart, med de andra som sagt att de två samhällena helt enkelt inte passar ihop.

Han noterade att en potentiell lösning föreslogs av några högtalare: Lägg till Sechelt, Powell River och andra Sunshine Coast-samhällen till Vancouver Island North riding, kombinera Sea to Sky Highway samhällen med en del av North Van City och skapa en annan ridning med North Van distriktet och påminnelsen om North Van city.

‘Det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller skulle minska trycket att komma över Burrard Inlet. Det fungerade faktiskt riktigt bra vid mötet att de två grupperna var där.’

Och om Burnaby Douglas har för många människor, kan små delar av det omfördelas till en av de andra föreslagna nya Burnaby-ridderna, tillade Stewart.

Efter kontroversen som orsakades av mediarapporter från en kommissionsmedlem, Stewart Ladyman, som föreslog North Burnaby Seymour, var en klar affär (kommentarer som han sa att NewsLeader togs ur sammanhanget), såg kommissionsmedlemmarna ganska öppna för att lyssna på talare, sade Stewart.

‘Jag känner att kommissionen är öppen för att göra förändringar.’

Burnaby Douglas MP anser att förslaget gjordes rent ur ett antal synpunkter och utfrågningarna kommer att vara en chans för kommissionen att ta reda på hur en sådan ridning skulle fungera.

Som Stewart berättade för kommissionen måndag skulle det inte fungera mycket bra.

Medan parlamentsmedlemmar i ridningar som är landsbygda och sprider sig geografiskt får extra finansiering från den federala regeringen Viktminskning Tabletter för att öppna mer än ett valkretskontor för att tjäna invånare, gör de i stadsrutter inte.

‘Jag skulle antagligen behöva lägga en personal till [öppna ett andra kontor över Burrard Inlet] när jag faktiskt skulle behöva extra personal för två kontor.’

Han noterade en av de lokala beståndsdelarna till och med återkallade Burnaby Seymour ridning på 1970-talet och sa: ‘Jag har levt genom den tiden och vi såg aldrig MP. Det var en stor oro som skulle hända igen. ‘