Kent sommarsemester 2017 förra helgen av saker att göra över länet för hela familjen

Det sista gäspet för sommaren i helgen, innan ryggsäckar och skolgångar börjar. Här är där att klämma ut de sista droppen av semestern ut över länet ASHFORD DESIGNER OUTLET Centret för utomhuslufts sommarfestivalen går fram till söndag den 3 september med en iskiosk och jättespel, inklusive Connect 4 och Jenga, plus ett barns läshörn och en Ashford introducerar slaget på banden på lördag den 2 september.

Att hålla barnen aktiva under sommaren är nyckeln

BATTLE OF MEDWAY Upptäck 350-åriga berättelsen om Slaget vid Medway genom en samling av konst och objekt på lån från nationella och internationella institutioner, Gå Ner I Vikt På En Vecka bland annat British Library och Rijksmuseum med Breaking the Chain Exhibition på Historic Dockyard Chatham, som körs fram till söndag den 3 september. Det finns också kamprelaterade aktiviteter på Upnor Castle till fredag ​​den 1 september.

Har en förra sommaren fling på Chatham Dockyard

BLUEWATER Twelve giant Gromit skulpturer finns runt centrum tills söndag 3 september för Gromit Unleashed Character Trail, kostar med en spårkarta att hämta från concierge-desk utanför M och ett pris för färdiga. Centrals första strand, med sand, solstolar och en jätte paddlingpool, plus funfair rider, är öppen till söndagen den 3 september på The Village. Det finns små avgifter.

Sommaraktiviteter på forumet

HOP FARM Hopper kaninen har lite sommarsemester ända till söndag 3 september, eftersom parken är öppen varje dag från 10:00 och det kommer att finnas underhållning, inklusive show i Big Red Barn, ansiktsmålning och studsar på jättehoppkuddarna. Gräva i sandlåten och njut Går Man Ner I Vikt av Punch and Judy Show.

Eller vara vågad och gå med i knobbly knees tävlingen. Plocka upp ett explorers-kort varje barn som fyller en får en gratis barnbiljett till spektakulär fyrverkerier i november.

LEEDS CASTLE Sommartidens aktiviteter går fram till lördag den 2 september med sista evenemanget på sommaren som Kapitelhuset Theatre Company Performance of Pride and Prejudice. Inträde ingår i standard grunder entré pris.

Gå till Giant Tractor Maze, för att spåra en förlorad traktor och prova en Maize Opoly Interactive Quiz. Du vann också vill sakna det enda hopppudet i Thanet.

NATIONAL TRUST Runda upp familjen i helgen och fånga de sista strålarna Gå Ner I Vikt På En Vecka på sommaren på National Trust egenskaper i Kent.

Äventyr inkluderar naturutforskning, att ta itu med förtroendet 50 Saker, picknick, spår och djurlivsvagn, springande fram till söndag 3 september.

Sommaraktiviteter med National Trust

Där en självledd familjen spår för att upptäcka de djur som bodde på Winston Churchill hem, Chartwell, i Westerham, kanske spotting Jock katten längs vägen! ett myrspår på Emmetts Garden, på Ide Hill, Sevenoaks, bygga en hål i ett vildmarksläger i skogen och följ ett spår runt Scotney Castle nära Lamberhurst och landsbygdens äventyr i skogarna och grunderna för Ightham Mote på Borough Green.