Kent Julevenemang från mässor till skridskoåkning och Santa

Från godis till eldstäderna till någon säsongsmatch, runda vi upp en fest med festliga godsaker för att försöka fram till den stora dagen. BETTESHANGER PARK, DEAL Det avkopplande framför tv: n på en kall vinterdag och sedan snöslang. Betteshanger Country Park i Deal arrangerar den roliga sporten i vinter från torsdag den 21 december till nyårsdagen, när besökare kan snabba ner den 18 meter långa konstgjorda lutningen på en stor uppblåsbara ring. Lämplig för ålder fem och över, all säkerhetsutrustning tillhandahålls men under åldern måste åtföljas av en vuxen. Det kostar för tre går. Besökare kan också klättra och krypa igenom över 100 meter av speciellt skapade snögrottor under skidbacken. Bild: Shutterstock

Från och med nu till det nya året kommer en mängd aktiviteter att äga rum på McArthurGlen Ashford, däribland en tysk teman pop up bar och möjlighet att se fader julen ren som kommer att besöka med en uggla vän på utvalda datum.

Ashford designer outlet kommer att ha en festlig känsla

HOWLETTS WILD ANIMAL PARK, NÄR KANTERBURY

Det finns tidsluckor för att träffa Santa och hans alvor med gåvor för barn varje halvtimme från 10:00 till 16:00. Den magiska kommer att vara på helgen och från torsdag 21 december till lördag 23 december. Inträde till grottan är per barn, inklusive en present och fri entré för vuxna.

Djuren njuter också jul på Howletts nära Canterbury. Santa kommer att vara i sin grotta dagligen fram till julafton för att besöka till en kostnad per barn, inklusive en gåva. Barn kan också skriva brev till Santa i brevlåda och samla in deras gratis personliga svar från elven. Det kommer också att finnas nätter av levande musik med forumet inklusive Kung Fu Slipper och Saethesae på söndagen den 17 december. Skate-biljetter till huvudseminarier kostar och för barn inklusive skridskohyrning. Faderjul kommer också att vara i hans stuga till julafton på valda datum.

SÄRSKILDA BREEDS CENTER, NÄRA ASHFORD

I centrum i Woodchurch är Santa Elves redo och väntar på att välkomna besökare på helgerna fram till lördag den 23 december tillsammans med den korta showen The Naughty Snowman. Alla barnen som möter Santa kommer att komma undan med en present.

Santa kommer att vara på Rare Breeds Center Går Man Ner I Vikt på WoodchurchSanta kommer att vara i sin grotta, som har sju animerade scener över 150ft, fram till julafton. Besökare kan träffas och mata renar och andra djur inklusive llamas och meerkats efter möte Santa. Ingen bokning online, bara betala vid inresa.

EASTWELL MANOR, NÄRA ASHFORD

Gäster som tar till den nya isbanan den här julen kommer att följa i fotspåren av drottning Victoria, som man tror är skridskor på den frusna sjön. Rinken, som öppnades av före detta England och Arsenal fotbollsspelare David Går Man Ner I Vikt Seaman och hans Celebrity Dancing on Ice fru Frankie Poultney, är öppen till Går Man Ner I Vikt tisdag den 2 januari, från middag till 17:00.

David Seaman och hans fru Frankie Poultney tar till isen på Eastwell Manor

Skridskoåkning över Kent: var till huvudet

KENT LIFE, SANDLING, MAIDSTONE

Möt Santa på lördag 16 december och söndag 17 december och från torsdag 21 december till julafton. Biljetter inkluderar hela dagen inträde till Kent Life, en gåva från Santa, och en festlig gård med huvudet elf. Besökare kan också träffa renar och gå på piggkaka dekoration.

Julaktiviteter på Kent Life, Maidstone

WILDWOOD, NÄR HERNE BAY

Grottor och var att se Santa denna jul i KentThere massor av festliga godis på museet i St Faith Street på lördag den 16 december med en chans att träffa Santa vid sin kamin och få en present medan vuxna bläddrar på julministern. Evenemang är öppna från 10.30 till 15.00. Barn mellan fyra och elva kan också njuta av festivalsaktiviteter från kl. 10.30 till 12.30 och från kl. 13.30 till 15.30. Det kostar per barn att träffa julen och barnet för hantverket.