Kent filmpriser avslöjar Chatham Odeon är dyraste i länet

Filmälskare kan behöva betala en astronomisk summa för att titta på den senaste Star Wars-blockbuster beroende på vilken Kent-biograf de väljer.

Siffror visar att ett vuxenpar ska titta på The Last Jedi kommer betala så mycket som det innan du förkrossar popcorn, godis och drycker.

På andra ställen kan ett par som besöker en av länets oberoende biografer se filmen för en fjärdedel av det priset, bara för två så länge de kan få tag på en biljett.

Kent Online har jämfört biografpriserna i länet

Den senaste delen Gå Ner ett Kilo I Veckan av den populära sci fi-serien släpptes i biografer i förra veckan, men biografister kanske vill ta en titt på vårt diagram innan de bestämmer var är det bästa värdet för att titta på filmen under festivalen.

Den dyraste biografen var Odeon i Chatham, där en vuxen biljett kostar och för barn. En grupp biljett kostar som skulle spara Gå Ner I Vikt På En Vecka en familj Går Man Ner I Vikt på fyra antingen eller i jämförelse, Cineworld i Rochester är billigare för vuxna, och familjebiljetten är billigare.

Carlton-biografen på Westgate on Sea är den billigaste i länet, med filmälskare kan bara betala för att komma in. Det var också lika bra erbjudanden på Margate Vue som kostar eller för en familj på fyra.