Kent Februari halv sikt aktiviteter för utomhus roligt och rörigt spel på National Trust egenskaper

Du kan hämta en karta och följa stigarna runt trädgården, och små kan också släppa loss i det vilda lekområdet, gömma i tepee eller prova hantverk i upptäcktshytten.

Leden går från lördag 10 februari till söndag 18 februari mellan 10:00 och 16:00. Normala inträdesavgifter gäller, med en extra per barn för spåret.

Halvperiod vid National Trust egenskaper

3. Ightham Mote, Borough Green

Det Gå Ner I Vikt På En Vecka finns ett naturligt lekområde där unga besökare kan klättra och klättra upp till sitt hjärtainnehåll. Hämta ett vinteraktivitetspaket som är fullt av roliga idéer och tips för att spela ute.

Du kan också upptäcka den klassiska Hans Christian Andersens historia om Elf Gå Ner ett Kilo I Veckan Mound som de följer ett spår runt trädgården.

Händelserna är öppna dagligen under halv sikt, mellan 10:00 och 16:00. Spårkostnaden och vinteraktivitetspaketet plus normala tillträdesavgifter gäller.

4. Knole, Sevenoaks

Det kommer att finnas en workshop för att skapa ett fågelhus onsdagen den 14 februari och torsdagen den 15 februari, som kan dekoreras med färgstarka färger och för att göra det hemtrevligt för sina framtida invånare kan du göra en mossy nest inuti.

Wrap familjen upp varmt för att utforska spåren i parken, eller, på familjen måndag den 12 februari, kan unga besökare göra ett bokmärke eller lera maträtt inspirerad av Knole Park. Priser och tider för Går Man Ner I Vikt sessioner varierar, så kolla webbplatsen för att ta reda på när du ska gå dit.

5. Chartwell, Westerham Det finns en bombkrater i skogen för att se, för de otrygga upptäcktsmännen, och när de är färdiga där, kan de gå vilda i utomhusområdet.

Besökare kan utforska trädgården och skogsmarken på ett nytt spår inspirerat av Lady Clementine Churchill, fru till Sir Winston. Gå med i Clemmie för en golfrunda och upptäck mer om favoritsporter och fritidsaktiviteter i skuggan av hennes tidigare familjehem.