Kenny G kommer till Stanley på söndag

UTICA Musician Kenny G har sålt mer än 75 miljoner poster. Han spelade över hela världen också. Söndag spelar han på Stanley Center for the Arts hans ‘Miracles, Holiday and Hits Tour’.

Kenny G är en berömd musiker som är mest känd för att spela saxofonen. Född i Seattle Gå Ner I Vikt Snabbt 1956 vann han Grammy Award for Best Instrumental Composition för sitt spår i Love 1994. Han turnerade världen med samma band i årtionden och spelade en rad olika Gå Ner I Vikt Snabbt instrument.

Söndagsmusikuppsättningen blev avslöjade fram till showen, sade Kenny G i en telefonintervju. Ändå bör en bra blandning av låtar hålla publiken underhållen och ge i bästa fall en överblick över hans bandhistoria.

vill ha en bra balans, sa han. spela låtarna som vi tycker visar oss bäst. sa att bandet kommer att spela några jullåtar också, tillsammans med en blandning av jazziga låtar och prover från gamla och nya album.

Appellen av en show som Kenny G är att kunna höra vilken kvalitetsmusik Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ett band som spelat tillsammans för så länge kan producera.

band är bra, sa han. verkligen stolt över showen vi lägger på. evenemanget sponsras av Excellus BlueCross BlueShield, och är en fördel händelse för Stanley och Valley Health Services.

Dessutom kommer en konsertmiddag på Radisson Hotel Utica Center. Ett begränsat antal reservationer för middagen och biljetter till showen är tillgängliga. Du kan beställa dem genom att stanna vid Stanley box office eller ringa (315) 724 4000.