Kelly unwraps den värsta julen LP i år

Somna vid hjulet

Lone Star Christmas Night

Allt är alltid större i Texas Ray Benson och co. Julklappen varar bara 31 minuter. Men det gör det med massor av peppy western swing, blues och boogie.

RATING: 2.5

Bob Baldwin

Julens gåva

Vill du ha en förändring från Vince Gå Ner I Vikt Snabbt Guaraldi och Linus Lucy? Låt pianisten Baldwin (och några gästsångare) ljudspåra din årstid med dessa samtida jazzade klassiker.

RATING: 1.5

Jon Batiste

Jul med Jon Batiste

Gå inte in i en semester funk, om du inte pratar om de snygga New Orleans-spåren och melodica carols av Late Night bandleader och hans funky crew.

RATING: 2.5

David Bazan

Mörk Helig Natt

Betoning på mörk. Tidigare Pedro Lejonsledaren Bazan sparsamma, långsamt brinnande indie folkomröstningar och omtolkningar ger liten komfort och glädje, men gott om baritons skönhet.

RATING: 2.5

John Berry

John Berry Christmas

Ha dig själv en annan Berry liten jul med det semestervänliga landet crooner senaste strängsötad tallrik med sött uppriktiga Gå Ner I Vikt På En Vecka känslor och lugnande ballader.

Bloodsucking Zombies från yttre rymden

Bloody Unholy Christmas

Hail Santa och kasta djävulens horn, eftersom dessa österrikiska psychobilly punks rockar runt julgranen och spänner Gå Ner ett Kilo I Veckan ut din kappa med täcker av Madonna, Jacko, KISS och mer.

RATING: 1.5 Ett semesteralbum räcker inte för Yearwood. Så landsdrottningen fördubblas med en ny skivkompis med huvudrollen fästman Brooks och en samling av gamla solokastnötter.