Katolska Centralrullar

GRAND RAPIDS, Mich. (WOOD) Grand Rapids Catholic Central gjorde långa touchdowns på sina två första offensiva spel och såg aldrig tillbaka och slog Belding 42 3 för att vinna en regional titel på en frigid fredag ​​kväll.

Höger från början var Cougar som körde tillbaka Nolan Fugate stjärnens stjärna. Han tog av sig för en 82 yard poäng Gå Ner I Vikt På En Vecka på katolska Centralens första lek. Innan natten var över, racked han upp 293 meter och fyra touchdowns.

Det var den andra raka veckan katolska Central hoppade ut till en stor ledning. Förra veckan gav Cougars den ledningen genom att låta Kelloggsville göra 28 raka poäng.

‘Vi visste förra veckan att vi inte hade det fokus som vi borde ha,’ sade Fugate. ‘I kväll rullade vi och blev fokuserade.’

Temperaturen vid kickoff var omkring 20 grader.

‘Vi visste att det skulle bli en kall natt’, sade Fugate. ‘Vi hade förberett det hela veckan.’

Katolska Centrala framsteg för att spela Escanaba i Divisional 4-state semifinal spelet. Katolska Gå Ner I Vikt På En Vecka centralen slog Escanaba 34 0 i slutspelet för ett år sedan på väg till en statstitel.

Belding avslutar säsongen 9 3. Det är Går Man Ner I Vikt de mest vunna för programmet sedan 1998 och kommer bara två år bort från att vinna bara ett spel 2015.

Utvalda på eightWestLocal stammen s kultur och kärnvärden söta potten för Maple Syrup MakingLocal kvinnor och barn som bor i bilar och på gatan hitta hjälp och hopp på Deborah HouseNew-menyn på Anna’s HouseA glimt på den irländska kulturen vid Aquinas CollegeLös de oönskade pund före sommaren.