Katolska centralens Jacob Polakovich spelar för far varje gång han går till basketplan

Katolska Central Senior Basketball Standout Jacob Polakovich minns inte många detaljer om 1 oktober.

Han hade frukost med sina föräldrar, Jimmy och Missie Polakovich, vid ett cafeteria vid Ferris State University, medan han besökte den stora skolan i Big Rapids.

Läkaren kom in och berättade vad som hände, min mamma och jag tittade på varandra, och vi båda visste för att vi såg de andra läkarna gå ut ur rummet, sa Polakovich. då grät jag. Jag var bara förvirrad. Jag kunde inte gråta Gå Ner I Vikt På En Vecka vid den tiden. När det började började jag Gå Ner ett Kilo I Veckan gråta.

Polakovich, hans mamma och 21-åriga syster Alex fortsätter att kämpa med förlusten av herr Polakovich, och den snabba närmade säsongen vann sig lätt för dem. Basketsäsongen kommer också att vara smärtsam, nu när hans far inte tittar på sin favoritplats på hemmaplanen i den högsta raden Viktminskning Tabletter av blekare i mitten av tribunalen.

Men förlusten av sin far har bara gjort Polakovich hungrier för framgång.

tiden jag går in på domstolen är det för honom, sade Polakovich. Jag slutar spela college basket, varje gång jag går in på domstolen är det för honom. Det är inte bara den här säsongen. Om min dröm blir sant och jag slutar spela professionellt utomlands eller någonstans, är det fortfarande för honom.