Kathleen Parker

WASHINGTON Minst tre personer måste ha firade nyheterna att den tidigare säkerhetsrådgivaren Michael Flynn plågade sig skyldig att ljuga för FBI om hans konversation med en rysk ambassadör.

Först att popa en champagnekork var säkert Matt Lauer, vars Icarus-imitation skämmer bort alla andra som nyligen anklagats för sexuella missförhållanden på arbetsplatsen. Anklagad för att släppa sina lådor och låsa intet ont anande kvinnor på sitt kontor med en fjärrkontroll knapp under sitt skrivbord, försvann amerikansk pojke nästa dörr plötsligt från luftvågorna och lidit det som måste ha varit en olycklig några dagar av förödmjukande ruin.

I två årtionden lyckades Lauer presentera sig som en hotfull, väsentligen neutraliserad manlig närvaro på NBC-nabbing följande intervjuer och ta hem cirka 28 miljoner dollar per år i utbyte mot att aldrig vara kontroversiell. Allt som tappade sig upp i benet måste ha drivit honom för att kompensera genom att använda sin status för att förföra och kontrollera åtminstone några av kvinnorna runt honom.

Det verkar som om tittargruppen skulle nekas åtkomst till sin inre toro, då skulle hans kvinnliga minions åtminstone koa till sina sexuella fantasier. Åtgärda kommer inte att bli mycket tydligare.

Det var sålunda en källa till någon vicarious relief när Flynn kapade nyhetscykeln fredag, vilket gav Lauer och förmodligen alla berörda en oro från mardrömmen som inte var en dålig dröm trots allt.

Av olika anledningar är en annan person som kanske har haft anledning att hoppa över Fifth Avenue, pausar då och då för ett Stoli-skott och en överraskande välförverkad pirouett, Hillary Clinton. Vilken ironi, vilken glädje, vilken perfekt rättvisa för mannen som ledde delegater vid den 2016 republikanska nationella konventet i chanting, låsa upp henne och lås upp henne! Ingen främmande person Gå Ner ett Kilo I Veckan att skada sig själv, Clinton måste njuta av en extra hjälp av söt hämnd med sina bara öknar.

I själva verket, när Flynn lämnade den federala tingshuset där han gick in, kunde demonstranterna höras och ringa upp honom. anmärkning innebär att han handlade felony fängelse tid för sitt samarbete för att hjälpa specialutredare Robert Mueller laget eftersom det fortsätter sin utredning om eventuella samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland.

Som leder oss till en tredje person som måste ha åtminstone tillåtit sig en smirk om inte ett leende: James Comey, som Trump avfyrade som FBI-direktör, särskilt på grund av hans Rysslands utredning, av Gå Ner I Vikt På En Vecka presidentens egna ord. Särskilt minnesvärd från de första veckorna av Trumps ockupation av Vita huset var hans 14 februari möte med Comey, där han bad direktören att överväga Flynn go. Därefter vittnade under en kongresshörning att han tolkade dessa ord för att betyda att presidenten pressade honom till, låt Flynn gå. Det verkade tydligt då och är tydligt klart att presidenten pressade FBI: s chef för att avsluta sin utredning av den nationella säkerhetsrådgivaren eller annat. Den kom Gå Ner I Vikt På En Vecka snart därefter.

En relativt alert 4-årig skulle ha kunnat dra nytta av Trumps mening, även som kongressrepublikaner försöker se andra orsaker till hans privata konversation med FBI-regissören. Tror de verkligen att Trump bara var oroad över att Flynn, en före detta general som var känd för störande beteende, inte kunde hantera värmen?

Självklart var Trump orolig för vad Flynn skulle kunna avslöja under tryck från utredare. Om vem? Om vad? Tydligen är vi och Trump på väg att ta reda på.

Frågorna i Flynns skyldighet är titillerande och störande: Vad var Trump mer bekymrad över? Vad var innehållet i Flynn-konversationen med ambassadören som fick honom att känna att det var nödvändigt att ljuga?

Om Trump var orolig för 10 månader sedan och vi har till och med nämnt sin egen påstådda sexuella missförhållanden, måste han nu önska att han hade förlorat valet, som han hade förväntat sig. Med en bedömning på 60 procent avviker en majoritet av amerikanerna med honom.