Kasta ut din kursplan och läs böckerna

När vi stänger in på Thanksgiving, har klasser i grunden lärt oss allt som är viktigt redan. Och det betyder att om du har kastat din kursplan i papperskorgen, smula de dumma lakan upp och spara inte ens återvinningsfacket. Du kommer att vilja ha den skiten begravd under en hög AA-batterier i alandfill någonstans. Nu vet vi att en kursplan kan erbjuda många saker: viktiga datum för att komma ihåg, abreakdown av din betyg och ett surefire Gå Ner I Vikt Snabbt sätt att känna sig ensam i universum. Men nu när julen är på en crescendo, låt Pussycat Doll Baby drunkna ut din professor och hans blodyror. Nästa gång du har uppmaningen att se vilka läsningar du har tilldelat för veckan, plocka upp en av de här bra läsarna istället.

Ansvarsbegränsning: Några av dessa verk är rena uppfinningar som du fått av Daily Clog.

En av de viktigaste böckerna som en högskolestudent kan läsa kommer att lära dig hur du sätter dina professorer i deras ställe om de startar i stället för att svara på din fråga. Acold backhand över ansiktet bör göra tricket. Den rättvisa söt, kollegial rättvisa.

Det här är en av de böckerna som gör dig till en legend bland odlade cirklar, om du lyckas läsa den omslaget för att täcka. Jag antar att du måste balansera det med parsingthrough tusen sidor medan dina vänner spelar spikboll eller något. Men hej, spikboll verkar ganska jättelös i jämförelse med en av Tolstoys mest sålda verk.

Ribald Tales av en NubileEngineer av en daglig Clogger

Teknik är alla grader och Går Man Ner I Vikt kolvar. Den här boken är en förtrollning av förförelse så ångande att du tycker att det var en värmemotor. De enda omsluter du hittar finns på boken själv. Går Man Ner I Vikt Den här hoppar över några introduktioner, och det är svårt att hitta en plats där det finns en aclimax i berättelsen okej roligt för idag, barn.

Du är inte Malala. Den sämsta körningen i dig hade antagligen skolan var när du såg din GSI samma dag som du var för hungover för att gå till diskussion. Och chansen är att han eller shedidn skjuter dig allt annat än en dömd glans. Så läs denna historia om ungdomens bemyndigande och sluta att gnälla. Att alla. Vår favoritlinje från den här boozy doozy var: drick nog, kiddos, och stjärnorna kommer att vara ute innan din lastbottle är.