Kartlägga ditt Office Holiday Party

Wow! Så du blev inbjuden till din personalfestival! Grattis! Fick Brenda bli inbjuden också? Ingen skit! Alla är inbjudna eftersom det är lika möjligheter för alla! Möjligheten . att ha kul! Men just nu en inbjudan träffar en mans skrivbord, bara en sak går igenom hans sinne.

‘Ja, jag kommer vara där, oh, cool o’ klocka eller så. ‘ Vänd dig inte tidigt eller i tid. Vänta tills du är ganska säker på att alla är oroade för att du kanske inte kommer överhuvudtaget. Då gör du ditt stora utseende!

‘Jag’ m här och jag ‘m FABULOOOUUUUSSSS!’

Visa alla du så cool som din mamma säger alltid att du är

De flesta människor gör det ärliga felet att komma till en semesterfest som bär sina vardagliga arbetskläder och fungerar som de gör på jobbet, förutom med en cocktail i sina händer.

‘Så var är dessa tikar du sa skulle vara här?’

Varför är det ett misstag? För även om det är en kontorsfest, är det fortfarande en fest, dammit. Du vill inte vara den kille som ser ut som om han ska sitta vid sitt skrivbord och slå ut några zoningrapporter. Här är några snabba riktlinjer:

Regel Gå Ner I Vikt Snabbt 1Dress som ‘du’ men ser inte ut som en kuk. Du måste ha minst en knapp upp skjorta i din garderob (eller på golvet) gör du inte? Och hej damer mor till brudklänningarna är för bröllop, inte för kontorshalsar där spridningen består av oreos och wieners på en pinne. Om du är ‘skinnig, spangly eller strapless’, är du troligen överdriven.

Regel 2 Kläm inte fast vid någon person. Vad är du, 12? Det kan vara ett år innan du får chansen att träffa nya människor, så mingla. Blanda bara noga. Om du har lite för mycket att dricka , rensa bort de högre upsna. Om du kommer att knäcka klokt om chefen, se till att ingen av chefshänkarna är inom öronskott.

Regel 3 Längs inte. Det är inte en nattklubb som väntar på de fula lamporna att komma på. Stanna för länge, och du är antingen den förlorare som måste hjälpa till med att städa upp (då kanske Går Man Ner I Vikt poängera med Rose från bokföring) eller fortsätt att dricka i sista minuten och vakna i sängen bredvid Rose från bokföring.

Bara spela det säkert och inte närma sig någon Gå Ner ett Kilo I Veckan som säger dumma saker som ‘Visste du att Rose har falska tänder !?’ Håll det enkelt och vagt som ‘Hej man, galen fest i går kväll, eller hur?’ Och lämna dem en sekund eller två för att öppna översvämningsportarna till skvaller. Om de bara håller med om att komma tillbaka till jobbet, kanske du är okej. Om de stirrar på dig i tre fulla minuter utan att blinka eller säga ett enda ord kanske du vill förfalska hjärtinfarkt och bita ner på den självmordskapsel som du har sparat sedan tredje klassen. Säsong hälsningar!