Kartlägga din tacksägelse

Okej, så vissa människor kan inte ha kalkon, eller för någon ogynnsam anledning tycker det inte om det. Då finns det de som är moraliskt emot att äta ett djur. Oavsett deras missledda skäl, vissa människor brukar inte äta en hel kalkon, så här kommer vi Gå Ner I Vikt Snabbt att lista några av alternativen, som kommer att klassificeras från 0 till 10 baserat på hur bra de Gå Ner I Vikt Snabbt är för att ersätta en kalkon.

Det är inte kalkon, men ingen kan badmouth gris. De är smarta men viktigare, välsmakande. Ingen del av en gris smakar bra, och skinkan är enbart enbart för bacon.

Allvarligt en kyckling? Vad fan? Gå köpa en kalkon du billiga rumphål. Helvete, om det är ‘för mycket’, säljer de kalkonbröst kan du förbereda på samma sätt. Även KFC räknar verkligen inte, om inte ett paket vilda blodhaltar åt din kalkon. Då är KFC helt cool.

Byte Betyg: 3 eller 10, beroende på var kycklingen är från och varför behöver du den.

Okej, låt oss vara ärliga, om dina tankar kräver tofurkey, så är det dags att på allvar ompröva dem. De flesta som skulle överväga detta monster är ett bra alternativ, kommer sannolikt att ha Gå Ner ett Kilo I Veckan en ‘Live naturligt’ bildekal på deras hybrid och borsta deras tänder med organisk natron. Sagt är det inget som är något naturligt att se om en grå klump kalkonformad tofu fylld med grönsaker. Fuck tofurkey.