Karla s stuga

Socker gick till doggie spa och kom tillbaka en hel ny kvinna. (Jag tror att jag kan använda en spa-brytning själv. Jag undrar om Petsmart kan göra underverk med mig?) Jag var glad att se de ögonen. Men alla saknar hennes fluffiga stil. Personligen önskar jag att jag hade råd att hålla det så kort hela tiden, hon spenderar mycket tid i skogen, och hennes fluff är tillverkad av en slags kardborre som lockar allt hon driver med. Vi har tur att dessa två gillar att rengöra varandra efter en körning på Fairy Berry Trail bakom vårt hus. De är ganska bra om att tugga burs ur deras päls. Men med Sugar tight curls tenderar hon att matta och behöver mycket extra borstning. Socker skjuter inte, men jag skulle inte kalla hennes behov ‘låg underhåll’. Hon är värd extra omsorg, hon är en sådan älskling, hennes namn passar henne bra. SIGNATURE> Dessa två älskar att gå till Michael Kids Crafts klass på lördagar. Roligt, de har mer konstförnödenheter hemma än de någonsin kommer till botten av och har inkräktat så mycket på min studio att de ibland har mer utrymme där ute än jag gör. Dock älskar de att gå till Michaels och leka med olika leveranser. Jag förstår säkert, jag gör verkligen inte en chans att lägga till min stash of goodies för att jobba med och är glad att få en hantverksdag med goda vänner. Det handlar om att arbeta på ett projekt medan man pratar med andra kreativa typer som gör det extra speciellt. Livsmedelsaffären sålde pussypilgrenar och jag var tvungen att köpa en armful för mig själv. (nu försöker du inte berätta för mig att de har odlats i ett växthus, för i mina tankar är de härligt blommande i ett fält av blommor under en fjäderhimmel och jag vill ha lite av det där magi i mitt hus). En sådan söt , fluffig växt !! Mamma hade en planterad i vår gård när jag var en kiddo, men jag har kunnat få en att växa här. Jag försökte en gråtande puss en gång och hade ingen tur. Jag tycker att det här året är dags att försöka igen. För när dessa fuzzy små kattungar kommer upp, får de mig alltid att le. Efter att ha tagit grenarna hem bestämde jag mig för att jag skulle behöva få min mantel att se mer lämplig årstid. Jag hade fortfarande rosenmålningarna täckta med jakten och ängelvingarna. De hade blivit upplagda till jul och trodde jag lämnade dem till Alla hjärtans dag, men de täckte fortfarande de rosa blommorna i mars. Det var trevligt att se min lilla blåkjuge igen! För att hålla honom sällskap satte jag några andra blåsångare inspirerade bitar på hyllan. Den större fågeln är en vas, en gåva från min vän, Lisa. Jag tror att det behöver färska rosa rosor i den. När jag talar om rosor, har jag fortfarande en Valentine topiary på min skåp tavlor dörr. Kanske har jag de stora älvorna färgar det för mig, jag gillar det fortfarande. Men det verkar för vinterigt just nu. En bit färgstark krita borde hjälpa. Medan jag hade kameran ute trodde jag att jag skulle ta ett foto från den andra sidan av rummet. Förra gången de större barnen gjorde här sina cirkus-trick, glömde de att sätta bort liran. Så jag håller stegen som jag brukade göra om manteln bredvid bandet. Om jag inte glömmer det är det och klunkar mitt huvud varje gång jag går genom rummet. Stegen slags hindrar utsikten över min Går Man Ner I Vikt bluebird mantel och pussel pil grenar, men jag måste erkänna, det stör inte mig verkligen. När du har stora älvor in och ut ur huset är saker sällan orörda. Ibland, när min man är ute av stan och barnen besöker, rensar jag allt upp och njuter av en dag eller två i lugna omgivningar, men det går inte längre. Och det är okej, eftersom ett livligt hus är bättre än en perfekt , rätt? Inte för att vara en whiner, men DANG, februari var kallt! Jag kommer inte att sakna det. Å andra sidan hade jag två underbara valentinsamlingar med vänner och en med familjen, så hela månaden var så dålig. Jag hade också en mini båtdag med The Other Karla och Beth. Jag kände mig lite otrolig på sistone och hade en plan för att göra något den dagen. Lyckligtvis hade Beth en plan för mig och satte mig på att göra den här lilla boken med en stapel Går Man Ner I Vikt vintagepapper hon hade för mig att använda. Ibland bara limmar i bakgrundsböcker och sätter ihop något får artsynessen att gå. Jag kände mig mycket bättre efter att ha sammanställt sidor. Nu tror jag att jag är redo att fylla dem med utsmyckning och bilder. Det kan bara vara mitt nästa fotoalbum. För mig är fotoalbum och skrapbook bra projekt när jag inte är i full kapacitet. De är lätta, roliga att göra, och inte mycket tänkt. doldrum typ arbete. Men Hej! Vinter glider bort, eller hur? Välkommen hem, mars, jag är glad att se dig anlända! Min kille, Diane gav mig det här Mason Bee-hemmet. Jag kan vänta med att få den in i veggiehagen. Att ha detta i matsalen nu, påminner mig om vårens tillvägagångssätt. En annan vän, Connie, gav mig den här lilla målningen. Det kan vara itty bitty, men det har en fullstor påverkan av stillhet. Jag är inte säker på vilken årstid hon menade att det var, men i mina tankar ser det ut som den långsamma grönheten på våren, medan vintergrået fortfarande lingrar. Exakt vad jag behöver på manteln just nu för att fokusera mitt sinne på löftet om Viktminskning Tabletter varmare dagar framåt! Så, hur kan jag klaga på en kylig vinter, samlade upp inomhus, mitt fitbit har bara använts som en klocka, inte att räkna steg) Jag har så snälla hjärtan, generösa vänner som ger mig sådana söta gåvor? Jag är tacksam för den skiftande säsongen och för de goda vännerna som gjorde förkylningen bärbar. UNDERSKRIFT>