Karibien Semester till sommarlovet

vad kan vara en bättre plats för det än de karibiska öarna med sina fina stränder, blått vatten och den trevligaste solen. Faktum är att Karibien har varit en så stor hit med amerikanska turister att turismen idag är en av de största industrierna på platsen.

Det finns många öar i Västindien, men några har varit alla favoriter med turisterna. De största destinationerna är öarna i,,, Curaçao och Brittiska Jungfruöarna. Ett besök på någon av dessa öar kommer att lämna dig med glada minnen, du kan knappast glömma. har alltid varit ett mycket populärt resmål för de amerikanska turisterna på grund av sin närhet till landet. Har fortfarande en känsla av de brittiska koloniala dagarna i sina byggnader och arkitektur, är de också mycket tropiska i anda. Känd för sina vackra Gå Ner I Vikt Snabbt stränder tallskogar, är det perfekta stället att luta sig tillbaka och koppla av.

Om du är i ska du aldrig sakna Rand Nature Center där du får se den exakta rekreationen av en Lucayan Village, som har allt, från hovhuset till bostadshyttarna. Och om du är en matfreak måste du smaka på lokala snacks från en bamamansk halmmarknad.

Atlantis Resort ligger på Paradise Island, nära Nassau i tidigare Britishjust en hopp från Florida.

Guiden ‘Caribbean With Kids’ kallar Atlantis på ‘en av de mest utsökta egenskaperna i hela Karibien’: som säger något, med tanke på vad regionen erbjuder.

Atlantisgrounds har vattenfall, strömmar, laguner fyllda med havslevelser, undervattensutsikter: med 11 utstrålar laguner och 11 miljoner gallons vatten, påstår den att den har den ‘största marina livsmiljön i världen’.

Atlantis onis en lyxig höghus med 2300 rum och kasino på stranden. Och naturligtvis har du sällsynt möjlighet att dela vattnet med delfiner i Dolphin Fantaseas en Gå Ner ett Kilo I Veckan av de största attraktionerna i. En annan plats att bo i är Scilly Cay som ger den perfekta inställningen för grill och snorkling. Men den mest speciella saken är hennes folk. De är bland de varmaste i Karibien och de går hela vägen för att du ska trivas och hemma ‘One Cool Family’ är programmet som organiseras av regeringen för att dra in nya turister samt ta tillbaka de som Går Man Ner I Vikt redan har varit i den här underbara ö. Sådana system betonar hur viktig turism har blivit på dessa platser och när regeringen kommer fram med sådana idéer kan du vara säker på att det skulle vara tillräckligt med att ge dig den bästa semestern någonsin.

Förutom de exotiska stränderna och de klara blåa sjöarna, inkluderar andra attraktioner Boca Prins, det perfekta målet för sanddyner och land segling. Naturligtvis finns det arrangemang för de regelbundna aktiviteter som snorkling och dykning.

Bara två och en halv timme från Miami, är Curacao till skillnad från alla andra karibiska öar. Naturligtvis har det stränder och de fina haven, men detta härskande av Nederländerna är också speciellt på grund av dess varierande mix av historia och kultur. Den erfarenhet du har på Curacao är i den meningen unik bland de karibiska öarna. Om din familj är äventyr kan det vara det perfekta resmålet som du kan gå till Hato-grottorna för att bevittna de fantastiska torra landets havgrottor komplett med underjordiska pooler, grottritningar och fossiler som går tillbaka till miljontals år. Men om du är mer intresserad av att bara ligga tillbaka och njuta av din semester kan du också göra det samtidigt som du njuter av det bästa av Curacao-kulturen som har ett starkt inflytande från holländarna.

En gång till havs för piraterna, är British Virgin Islands idag den perfekta platsen för dykning och snorkling. Det ger dig också de bästa möjligheterna att segla. Och om du har varit ett fan av Stevenson Treasure Island, kan du faktiskt se själv varifrån det inspirerades Norman Island. Med lugnt vatten är simning också en av favoritaktiviteterna bland turister.