Kardashian och Blac Chyna bekräftar babynyheter

En representant för Blac Chyna har bekräftat att hon är gravid med Rob Kardashian’s baby.

Modellen började Gå Ner I Vikt Snabbt Piller döma verklighetstv-stjärnan i januari och de bedömade fans förra månaden genom att tillkännage sitt engagemang efter en virvelvindlig romantik.

På fredagen rapporterade rapporter som Chyna, riktiga namn Angela White, väntade på parets första barn tillsammans och nu har nyheterna blivit officiella.

Barnet kommer att vara Chynas sekund, hon delar också treåriga son King Cairo med sin ex-fiance, rappare Tyga, som nu är i förbindelse med Robs halvsyster Kylie Jenner.

Rack City hitmaker visade att det inte fanns några svåra känslor genom att gratulera sin tidigare älskare till sitt engagemang i början av april och på fredag ​​eftermiddag tog han Gå Ner I Vikt Snabbt till Instagram för att kommentera hans ex senaste nyheter.

‘Grattis’, skrev han, tillsammans med en streamer emoji.

Tyga och Chyna daterades från slutet av 2011 och de blev förlovade kort efter födelsen av den lilla kungkairoen i oktober 2012. Paret delades 2014.

Resten av Kardashian Jenner-klanen har varit tyst över graviditetsstötaren, som kommer som Robs systrar Kim, Kourtney och Khloe njuter av en semester på Kuba.

Ironiskt nog träffades nyheterna om parternas engagemang även rubriker medan resten av familjen var i paus i Vail, Colorado.

Under tiden är mamma till sin mamma, Tokyo Toni, cooing om att hon är inställd på att vara mormor igen.

Hon tog på sociala medier på fredag ​​och skrev: ‘Jag slutade bara med telefonen med min dotter, Gå Ner I Vikt På En Vecka Blac Chyna och svärson att vara Rob. Grattis, killar. De berättade för mig’ Du ska bli en mormor. ‘ Jag är super upphetsad för dem, och jag kan inte vänta på detta nya tillägg till familjen. ‘

Hon tillade senare: ‘Jag vill gärna gratulera den andra sidan av familjen, som är Kardashiansna och Jennersna. Grattis killar, vi ‘har en baby.’