Karakteristik av New England Cuisine

Regionen New England ligger i nordöstra hörnet av USA och består av sex stater: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island och Vermont. Det kännetecknas av rik historisk betydelse, lugn kust- och pastorala skönhet och stärkt kök.

Fisk och skaldjur är kanske den mest framträdande delen av New England-köket. Alla stater i denna region, med undantag för Vermont, har kust längs Atlanten. Därför är Gå Ner I Vikt På En Vecka en mängd fisk och skaldjur stewed, bakat, grillat, broiled eller stekt i en mängd olika läckra godis. Höjdpunkterna är: Det finns också ett överflöd av jordbruksmark i New England, och som sådan är mejeriet en annan huvudspecialitet i regionen. Några foodies har tillskrivit New Englanders ‘talang för ost som gör att de förblir nära deras europeiska arv. Speciellt Vermont är känt för sina utestående ostar, speciellt cheddar.

När det gäller Gå Ner ett Kilo I Veckan frukt är tranbär växtvalet i New England. Det finns otaliga sätt att utnyttja dessa tårta lilla bär, med det mest populära att vara tranbärbröd, tranbärsgelé och naturligtvis tranbärscocktail. Äpplen, blåbär, jordgubbar och rabarber bakas i pajer, tårtor och chips i många New England-kök. Även om Concord-druvan, en mörk blåaktig lila druva populär i juicer och geléer, är uppkallad efter byn i Massachusetts där den först odlades, producerar Washington den högsta volymen.

Andra välsmakande matklammer som är inhemska i New England-staterna är:

Boston bakade bönor och Boston crême pie (Massachusetts) Corn chowder (New Hampshire)

Quahog (Rhode Island)

Maple Syrup (Vermont)

Hamburgare (uppenbarligen uppfann i New Haven, Connecticut)

Det läckra, hälsosamma köket i New England utvecklades från våra nasjoners bosättare och behåller därför en enkelhet. Ändå hjälper Viktminskning Tabletter det att hämta en bra New England-kokbok för att behärska de tekniker som kommer att extrahera den perfekta smaken och potentialen i varje recept .