Kanye West och Kids Take Center Stage på julkort Dag 16 Reveal

Som sedd i ett foto som hon publicerade på Instagram och på hennes app på lördag står hon och man Kanye West mellan sina 4 år gamla dotter North West och 2 år gamla son Saint West bland en vit bakgrund. Kim har en vit ärmlös topp och lätt rippade blå jeans, medan Kanye har en vit T-shirt och lättare jeans. Norden är klädd i en lätt denimjacka, vit topp och matchande jeans medan Saint remains är trött i ett par medelstora blå jeans.

Uppehållet med familjen Kardashians har avslöjat delar av deras 2017-julkort en dag i taget som en helgdagskalender. Kim och hennes man och barn har förekommit i tidigare pussel som avslöjar de senaste veckorna, även om detta markerar första gången Kanyes ansikte har visats.

Han och Kim är redo att snart välkomna sitt tredje barn, en flickvän, via surrogat.

Kardashiansna och Jenners poserade för deras 2017 julkort Går Man Ner I Vikt förra månaden på en Los Angeles studio.

Fläktarna är glada att se det slutliga 2017 Kardashian-julkortsproduktet och hoppas Går Man Ner I Vikt också på några överraskningar längs vägen som möjligt, babybumps eller andra typer av graviditet avslöjar. E! News hade lärt sig i september att Kims syster Khloe Kardashian väntar sitt första barn med pojkvän Tristan Thompson. Den månaden rapporterade rapporterna att Viktminskning Tabletter deras syster Kylie Jenner är gravid och förväntar sig sitt första barn med pojkvän Travis Scott.

Varken syster eller familjemedlemmar har bekräftat de rapporterade graviditeterna. I ett 2017 Kardashian-julkort avslöjar en bild som publicerats tidigare i veckan presenteras Khloe men verkar inte ha en barnstopp.