kanske med Jim Gaffigan

219 Day, firandet av allt som Regionen höll i förra veckan, var en stor framgång som drog tusentals människor till Hammond Civic Center, som sannolikt gav pengar till Hammonds stad och på något sätt hamnade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller det sjätte mest trendiga ämnet på det populära sociala media nätverk Twitter.

otroligt för en färdig semester, sa Hammond borgmästare Thomas McDermott Jr.

Så 219 Dag kommer tillbaka nästa år. Bara festen på Hammond Civic Center kommer tekniskt att äga rum den 18 februari, inte den 2/19 som framkallar Northwest Indiana-kod, sedan 19 februari faller på en söndag 2017 och det är mer meningsfullt att ha en stor fest med Många lokala hantverk öl på en lördag natt, sa McDermott.

Ett årtionde från nu, hoppas McDermott 219 Day hamnar så stor en regionhändelse som Dyngus Day i South Bend, som äger rum den första måndagen efter påsken och är när politiker glada hand på pubar och broderskor som festivaler polka och fest på polska livsmedel .

McDermott förutser 219 Dag firades i barer och samhällen över hela Nordvästra Indiana, inklusive i Hobart och Valparaiso. borgmästaren i den nordvästra Indiana största staden, gjorde McDermott en humoristisk proklamation Gå Ner I Vikt Snabbt som förklarade det en semester 2015 och arrangerade sedan en verklig fest den 19 februari.

Det gick bättre än väntat. Civic Center packades hela natten, och minst 1 500 revelers var närvarande när Dick Diamond och Dusters spelade slutspelet.

min 12 års värdevenemang på Civic Center, det var den bästa närvaro och mest framgångsrika, sa McDermott.

De sista siffrorna har höjts, men Hammond räknar med att ha gjort pengar genom att sälja 219 Day T-skjortor, cirka 30 sponsringar för 219 dollar per styck och genom att ta en ökning av ölpengarna.

Det största klagomålet var att linjerna för öl var för långa, men staden kommer att fixa det nästa året genom Gå Ner I Vikt På En Vecka att öppna fler satellitbarer, bland annat i blekare där många valde att sitta för att observera festligheterna.

Vissa kritiker attackerade också användningen av en råtta som målat regionen i ett nedsättande ljus, men arrangörerna menade att det skulle vara en skonsam referens till Region Rat Moniker som länge använts för att beskriva invånare i Nordvästra Indiana.

McDermott sade nästa år 219 Day skulle nedspela råttbilden på grund av klagomålen. Medan råttor fortfarande kan ingå, kommer de inte längre att vara framträdande i marknadsföringen av evenemanget.

kommer att ta råd och fokusera på 219 i logotypen istället för råttan, sa han. tyckte att det var roligt Vi gör det här eftersom vi är stolta över regionen. år hoppas Hammond göra 219 dagar större och bättre, möjligen genom att inkludera fler matleverantörer. Ett mål är att få regionens inhemska Jim Gaffigan att delta, eftersom han till och med gjort en riff om att vara från nordvästra Indiana.