Kandidatforum i distrikt E för N

NYA ORLEANS ‘Att vara i öst är som att vara i den glömda staden’, sade bosatt Jimmy Carmouche.

Han bor på Good Drive och säger att hans grannskap äntligen kommer tillbaka till normala efter februari s EF 3-tornado. Trots framstegen, kvarstår tornadoens kvarlevor, plus det finns andra problem.

Duroncelay säger att han inte kan se en övergiven egendom efter en annan, som det tomma Read Boulevard Shopping Center och den gamla Holiday Inn High Rise.

‘Vi är trött på att höra att någon kommer att köpa den och de kommer att bygga om det och de kommer att renovera det. Vi har hört det i flera år och det har inte hänt,’ sa Duroncelay.

På tisdag hölls ett kandidatforum på New Home Family Worship Center. Kandidaterna som deltog i forumet omfattade stadens stadsrådsmästare James Gray, liksom utmanaren Cyndi Nguyen, Dawn Hebert och Alicia Plummer Clivens.

‘Vi ser händer på andra Gå Ner I Vikt Snabbt delar av staden, men vi ser det inte hända här och det är dags för det,’ sa Hebert.

Kommunfullmäktige Gå Ner ett Kilo I Veckan kandidater riktade sig till behoven i New Orleans East och Lower 9th Ward, till exempel ombyggnad.

‘De framsteg som vi har gjort. Sjukhuset, Walmart, Big Lot. Alla saker på Crowder. Att framsteg kommer att fortsätta, säger Gray. ‘Det fortsätter att fortsätta.’

De diskuterade också arbetsmöjligheter för ungdomar.

‘Om du vill skapa jobbmöjligheter året runt för vår ungdom, sätter vi Six Flags tillbaka på plats, säger District E-kandidaten Cindy Nguyen.

‘Jag tror att vi behöver ta tillbaka, först och träna i våra skolor. Träning i våra skolor för teknisk utbildning,’ sa Alicia Plummer Clivens.

För Går Man Ner I Vikt de män och kvinnor som kallar New Orleans East och Lower 9th Ward hemma, berättade de för ögonvittne nyheter de är sjuka av att prata om det.

‘Vi’ är trötta på att höra vad som kommer att hända ‘, säger Duroncelay.

Nu vill de ha åtgärder och resultat

‘De behöver bara hedra sitt ord och hålla sanningen. Om du säger att du ska göra något, gör du det,’ sa Carmouche.

Valdagen är den 14 oktober.

Förutom att prata om ombyggnad och jobb talade kandidaterna också om transport, straffrättsreform, dränering och allmän säkerhet.