Endast 3 butiker öppnar på Mall of America på Thanksgiving

MINNEAPOLIS När Mall of America gjorde det överraskande meddelandet förra månaden att det skulle vara stängt på Thanksgiving för första gången i år undrade vissa skeptiker hur stor förändring det verkligen skulle vara eftersom megamall fortfarande gav enskilda butiker möjligheten att öppna den dagen.

Det kryphålet har nu stängts av. Thanksgiving Day och har sina egna exteriör ingångar och Crayola Experience, som endast kommer att vara tillgängliga via en tredje våning ingång från parkeringsramen närmast affären, kommer att vara öppen. på Thanksgiving, kommer inte att öppnas på Mall of America. på den faktiska svarta fredagen.

‘Reaktionen från våra återförsäljare har varit överväldigande positiv och helhjärtat stöds, säger mall talesman Dan Jasper i ett email. ‘Vi är så nöjda att våra hyresgäster har tagit tillfället i akt att ge sina anställda dagen för att njuta av Thanksgiving med sina familjer och vänner.’

Mall Operatör CBL Associates, som tog en cue från Mall of America i att besluta att stänga de flesta av sina köpcentra runt landet på Thanksgiving, har också gett sina ankare butiker med sina egna ingångar möjligheten att öppna den dagen.

På Mall of America innebär beslutet att stänga på semestern att Sea Life Aquarium, dess biografer och Nickelodeon Universe, som alla vanligtvis varit öppna på semestern, kommer att vara stängda samma dag.