En Virginia skola sa att det skulle ladda studenterna 5 cent per bit papper

HomenewsHeadlinesBygones för 15 mars 2018Text av regeringens Dayton slutliga tillstånd av staten adressAccess till drivrutin mobiltelefon ifråga efter 2016 krasch som dödade 2 Mounds View High girlsWoman dömd till 180 dagar i fängelse i YouTube stunt som dödade pojkvänDayton ser tillbaka, framåt i hans sista State of State talesportHeadlinesPrep playoff schedulePrep flickor basket: Grand Rapids går förbi Heliga AngelsCollege kvinnor basket: Gustafson, Lindstrom är Wisconsin nordliga stjärnorCollege män hockey: Bulldogs målvakt tränare Nicklin är mannen med den magiska touchHockey framtiden ser bra ut som ungdoms deltagande växer i ND, MinnesotafeaturesHeadlinesBrew Med ett besättning: Kvinnor spenderar dag att lära sig om hantverksölindustrinDave Hoops-kolonn: Blandning av öl kan vara konstnärlig och teknisk, eller smakfullt och roligtKonsert recension: Styx, REO Speedwagon, Don Felder drar av retro utan att vara reliker. Traditionellt överklagande: vid 100, tolv heliga Apostlarnas grekisk-ortodoxa kyrka är lika ortodox som någonsin, men inte som Grekisk Beverly Godfrey-kolumn: Fortfarande i mina komfortzonoutdoorsHeadlinesMinnesota man och fru Pat och Nicole Reeve förfölja framgång i utomhus TVMN DNR Weekly Report Wisconsin tillkännager först klara älgjaktBeargrease-mästare Ryan Redington faller ut av IditarodSnowmobiles, walleyes och liv av fisk på Lake of the WoodscommunityHeadlinesFaces för 11 mars 2018Petsar i veckan för 13 mars 2018Grandma Brag BookMentor DuluthYour SportsBrevet berättade om ett skolsystem i ekonomisk fara.

Cash strapped Fairfax County (Virginia) offentliga skolor, skrivelsen läste, stötte på senaste budgetnedskärningar som gjorde att köpa dagligvaruförsörjning svårt. Således hade skolstyrelsen beslutat att alla elever skulle betala 5 cent för varje papperspapper som gavs till dem, det brev som påstås skickat från Laurel Ridge Elementary School fortsatte och politiken skulle träda i kraft omedelbart.

‘Betalningsbeloppet per kopia är föremål för ökning om den nuvarande ekonomiska situationen inte förbättras’, konstaterade den. ‘Tack till alla för ditt bidrag till denna mycket allvarliga och omedelbara fråga som vi står inför som ett skolsystem.’

Ganska dyster, eller hur?

Endast det var inte sant. Skolestyrelsen hade inte röst för att ta ut en avgift på papper. Det skulle inte finnas något ‘papperskonto’ som, som ett lunchkonto, skulle kunna laddas med pengar, som brevet angav.

Skriven med skolbibliotekets brevhuvud såg missivet kort förvirring bland några föräldrar och lokala tjänstemän som orsakade en röra på sociala medier tidigare i veckan.

Källan till missförståndet var en lektion om frimärkeslagen som var bortskämd. Lärare på norra Virginia skolan hade skickat brevet, en del av ett skoldistrikt som tillhandahålls lektionsplan, till hemmet för Laurel Ridge fjärde klass elever som en del av en simulering.

Föräldrar skickades ett meddelande i mitten av december och informerade dem om att fauxbrevet skulle skickas när eleverna återvände till skolan från vinteravbrottet. Den varningen, det visade sig, kan ha gått vilse i semesterhubben.

‘Även om den här lektionen var väl avsedd, inser vi att det fiktiva brevet har orsakat onödig förvirring för medlemmar i samhället, säger skolens talesman John Torre i ett email. ‘Lektionen och relaterade resurser har tagits bort.’

Lynn Smith, president för Laurel Ridges PTA, sa att hon hörde från ett litet antal föräldrar på Facebook som hade frågor om brevet.

Eleverna, Smith sa, förväntades reagera på 5 centavgiften efter att ha läst brevet och rita en koppling till hur kolonister skulle ha känt när stämpelagen var en skatt på papper som brittiska på amerikanska kolonister lade ut på dem.