En övergångsprioritet och lösning för varje PL-klubb

Vår överföringsguide, som skrevs i början av juni, utspeglade Jordan Pickford, Cuco Martina, Michael Keane, Davy Klaassen, Gylfi Sigurdsson och Sandro Ramirez som potentiella ankomster, samtidigt som de oroade sig för länkar till Wayne Rooney. Det en anständig ansträngning, men vi uttryckte också behovet av en annan ny anfallare, och ingenting har förändrats. Romelu Lukaku-formade hål förblir i en annars förbättrad trupp.

Olivier Giroud, Olivier Giroud, Oumar Niasse, Olivier Giroud När man diskuterar Huddersfield överföringsprioriteringar med bosatt Terrier Sarah Winterburn, kan man känna rädslan i hennes röst, att Town kan komma igång med sin jungfru Premier League-säsong med Jonathan Hogg som förstahandsval mittfältare. Aaron Mooy behöver en partner för att göra allt som löper och tacklar sig medan han repriserar sin roll som Pasty Pirlo.

Möjliga alternativ: Emmanuel Agyemang Badu, N Kante

Att sträva efter ett mål och vägra att identifiera ett alternativ är att tå linjen mellan dumhet och modighet. Jurgen Klopp allt eller inget spel kunde ännu betala, men Liverpool är nästan säker på att starta säsongen utan antingen förstahandsvalet i Naby Keita och Virgil van Dijk. Central mittfält är inte lika desperat som en central halvlek, dock med Joel Matip, Dejan Lovren, Ragnar Klavan, Joe Gomez och Mamadou utstött Sakho de enda alternativen. Klopp kanske inte håller på att hedra sina föregångares önskningar genom att sätta Emre Can tillbaka i försvaret.

Möjliga alternativ: Stefan de Vrij, Inigo Martinez, Jonathan Tah

Manchester City: Central mittfältare

Pep Guardiola behöver en världsklass hållande mittfältare för att vinna Premier League och som passar in i Manchester City? läser rubriken på The Sun-webbplatsen från mitten av juli, och om de kan upptäcka även de minsta chinksna i den annars underbara rustningen som monteras i Etihad Stadium, kan vem som helst.

Möjliga alternativ: Piotr Zielinski, Jorginho, Julian Weigl

I Marko Arnautovic har Stoke förlorat sin andra toppscorer, toppassistent, toppchans skapare och toppen av en lista med dribbler som är avslutade och skott på mål. Och Peter Crouch var deras toppscorer förra säsongen. De väntar fortfarande på solskenet efter regnet.

Om Arnautovic är Stoke-motor, växellåda, hjul och sista lackfärg, är Sigurdsson Swansea-ekvivalenten. Endast den Everton-bundna islänken är också plyschsätena, den dyra spoilern, experten föraren och det stora rummet i bagaget. Och moustachioed mittfältare maestro Roque Mesa är chauffören. Ja, jag låter den metaforen komma ifrån mig. Swansea behöver ersättare för Sigurdsson.