En unik semesterort

Om du är på utkik efter den ultimata tropiska tillflyktsorten för din semester eller smekmånad, måste du överväga Bali bland dina val också. Bali är en av Indonesiens många öar som är välsignade med naturligt grönska och lövverk för en ultimat avkopplande upplevelse. Avkopplande i Bali Villa kan vara ett idylliskt sätt att tillbringa din vinter semester. Så du kan välja Bali Villa uthyrning nu!

Bali rankas för närvarande som världens bästa ö genom rese och fritid och Galapagos undersökningsstatistik. Det har några av de bästa spa och villor förutom de många hotellen för dig att tillbringa en minnesvärd semester samt njuta av en avkopplande vistelse. Bali är hem för några av de gamla tempelarna, konstverk och traditioner som inkluderar unika dansformer och skulpturer som inte finns någon annanstans i världen.

Varje år har Bali många besökare och turister som kommer att uppleva naturens skönhet och konst blandas i ett. Således har Bali också några av världens bästa hotell och spa. Ayana Resort and Spa har listats i världens topp 100 hotell enligt 2009-undersökningen. Det är ursprungligen rekreationen av den tidigare Ritz Carlton Bali, som var en högt rankad och uppskattad utväg och spa i Bali. Nu har den ändrats och omformats, återställande av Balis naturliga skönhet och konstverk.

Föredrar du spa och villor över hotell när du är på semester? Bali har de bästa och mest ansedda spa och villor som ger dig det mest lyxiga boende och diskret, som båda är traditionella till Bali. Villorna har luftkonditionerade sovrum, vardagsrum och matsalar, vilket återspeglar balinesiska livsstil. Förutom de moderna bekvämligheter som finns i varje rum, är de utformade på det ursprungliga balinesiska sättet, med väggar och tak av lokalt trä och golv av natursten.

Bortsett från detta är du också försedd med en personlig butler som är utbildad för att servera dig någon tallrik från det traditionella balinesiska köket till kontinentala och andra mat som du vill ha. Inte bara det, maten serveras till dig var som helst, oavsett om det är i ditt vardagsrum, matsal eller till och med sovrum.

Klimatet på Bali är varmt och fuktigt på grund av sitt tropiska läge och därmed är villor och spa byggda som sådana med luftiga och rymliga vardagsrum tillsammans med mycket grönska och löv placerade överallt i ditt utrymme. Det rekommenderas också att du klär dig i lätta kläder för att överleva det fuktiga klimatet. Men du måste vara försiktig så att du inte går över gränserna för anständighet eftersom Bali är ett kulturellt och traditionellt land och därmed måste du klä dig därmed i ställen för dyrkan.

Om du besöker Bali måste du överväga att besöka de populära turistmålen som Kuta, Sanur och Seminyak. Kuta är faktiskt en strand med vita sandstränder och rikliga korallrev och marina liv att njuta och beundra. Om du planerar för romantik och kultur på din semester, är Bali den perfekta platsen för dig.