En titt på platser över Florida för att hedra våra soldater och sjömän på Memorial Day

Vill du hedra Memorial Day-semestern i helgen medan du fortfarande behandlar dig själv till en bra tid? Kolla inte vidare.

Medan Florida har fem århundraden av inspelad historia, är Sunshine State fortfarande ganska ny i USA. Mer av dess historia var under den spanska flaggan än stjärnorna och randarna. Ändå finns det ett antal platser över staten som underhåller och instruerar samt ära våra fallna soldater och sjömän.

Utvidgningen över mer än 500 hektar hedrar kyrkogården de mer än 97 000 veteranerna begravd där. Veteraner från indiska krigarna, inbördeskriget, både världskriget, Koreakriget och Vietnamkriget är begravda på denna sida, som också har en björn.

Bland de ärade veteranerna är det två mottagare av medalj av ära och Largos kollega Leonard T. Schroeder. Schroeder, som avled i 2009, var den första amerikan som landade i Normandie under D-dagen operationen den 6 juni 1944. Skadades på Utah Beach, vann Schroeder lilahjärtan, silverstjärnan och bronsstjärnan under sina tre decennier av service till detta land.

Över på den första kusten hedrar Jacksonville National Cemetery de fallna medlemmarna av de väpnade styrkorna. På den första kusten, som ligger i den historiska Fernandina Beach, ligger Fort Clinch vid det exakta nordöstra hörnet av staten på Amelia Island. Denna tegelfort byggdes före inbördeskriget och användes under det spanska amerikanska kriget. Parken, som drivs av staten Florida State Parks, har också utmärkta stränder och naturstigar.

Några 15 miles öster om Lake City, mitt i Osceola National Forest och strax utanför I 10, är ​​Olustee Battlefield Historic State Park, som hämtar det största inbördeskriget i Florida. Slaget vid Olustee blev kämpat i februari 1864, när unionsstyrkorna som avancerade från Jacksonville för att ta Lake City besegrades av en styrka av förbunden. Nästan 40 procent av unionens trupper var olyckor, jämfört med 20 procent av förbunden. Tre regimenter av nyligen emanciperade afroamerikaner, inklusive det 54: e Massachusetts regementet som firades i filmen ‘Glory’, deltog i slaget.

Det näst största inbördeskriget i Florida var vid Natural Bridge under de senaste veckorna av kriget, när norra styrkor försökte fånga Tallahassee. En modley grupp av gamla män och pojkar avstod från attacken i mars 1865. Slaget, som också är en statspark, ligger söder om Tallahassee och öster om Woodvillle.

Ligger utanför I 75 strax söder om Bushnell, minnes Dade Battlefield Historic State Park en av de viktigaste händelserna i det andra Seminole-kriget. Den 28 december 1835 höll Seminole-styrkorna ledda av Micanopy ett kontingent av amerikanska soldater ledda av Major Francis Dade. Endast två av de 110 amerikanska trupperna återvände till basen vid Fort Brooke på vad som är dagens Tampa.

Dade Battlefield är inte den enda statsparken för att fira händelser från Second Seminole War. Staten upprätthåller också platserna för Fort Cooper i Inverness och Fort Foster i Thonotosassa.

Den sydligaste delstatsparken i Florida är Fort Zachary Taylor, uppkallad efter den militära hjälten som var den 12: e presidenten, söder om Key West. Fortet slutfördes 1866, ett år efter inbördeskrigets slut. På grund av sin plats användes fortet under det spanska amerikanska kriget 1898 när Florida var startpunkten för de amerikanska kampanjerna på Kuba. Parken erbjuder också utmärkta stränder och fiskar, inte konstigt det här var Harry Truman satt upp sitt vintervita hus.

Över Florida kan du hitta monument till vår historia och de modiga män och kvinnor som försvarade vårt land, från Fort Pickens i Pensacola, där inbördeskriget nästan började, till St. Augustines Castillo de San Marcos, en fort äldre än USA som användes av amerikanska styrkor och döptes till Fort Marion.

Den 25 maj 1866, mer än två år efter slaget vid Olustee, inspekterade Lt Federick B. Infantry slagfältet och hade Company B i det regementet mellan de fallna soldaterna i ett trämonument. Grossman och hans män graverade ord på alla sidor av monumentet. På södra sidan etsades de, ‘Till minne av officerarna och soldaterna i Förenta staternas armé som föll i slaget vid Olustee, 20 februari 1864. POLITIK), och TENTER AV TUSENT MER MÅSTE MÅSTE ELLER SÄNDA. : Lincoln frågade Robert E. Tänk på att den amerikanska årliga budgeten vid den tiden var 92 miljoner dollar, och den sydliga årliga inkomsten av bomullsrishandel med Europa (och andra länder) var cirka 84 miljoner dollar. NU, VAD ‘politiker’ tillbaka då (eller till och med nu, för den delen), skulle inte tycka om ‘en del av det’?!? Det amerikanska ‘inbördeskriget’ hade allvarliga och omfattande ‘ekonomiska förutsättningar’ som ligger till grund för sin start och progression. FESTA SÄKERHETERNA AV DENNA HEROISKA BOJOR SOM VÄLJ PÅ DENNA MINDAGSDAG,. (Och överväga AGAIN motiven till de moroner runt om i landet som nu slita ner inbördeskrigsmonument, samtidigt som de slår ner Amerika HISTORIA!! ‘Frihetsgudinnan’ sänder tårar , överväger hennes framtid på amerikansk mark.