En titt på hur Amazon erbjuder sist

BILDER: Hur Amazon beställningar går från.

AUSTIN (KXAN) Texans letar efter sista minuten gåvor eller hushållsartiklar kan vara lycka till, tack vare en stor online-återförsäljare.

Amazon ser ut att tillhandahålla ett semestermirakel genom att leverera varor på en timme eller mindre med sin Prime Now-tjänst. den 24 december för Amazon Prime-medlemmar.

‘De som väntar till sista minuten för att köpa sina semestergåvor, Prime Now har du täckt’, säger Amazon-talesman Angie Newman. ‘Vi har tiotusentals saker för att människor ska kunna köpa via Prime Now, så inte absolut allt, men bara nästan allt du kan önska. ‘

Två timmars leverans är gratis med ett Prime-medlemskap, och 1 timmes leverans har en leveransavgift beroende på din plats.

Amazon Prime Nu är produkterna beredda för leverans den 21 december 2017. (Nexstar Photo / Wes Rapaport) Amazon Prime Nu produkter beredda för leverans den 21 december 2017. (Nexstar Photo / Wes Rapaport)

‘Du kan föreställa dig dig’ gör semesterkakor med dina barn och dina barnbarn och du har slutat med en ingrediens, ‘Newman hypoteser. ‘De vill inte stoppa det roliga och sluta göra kakorna, så du kan bara gå in på din Prime Now-app och få allt från ingredienser, till Amazon-enheter, till brädspel, gåvor som presentkort eller till och med saker som baby säten.’

Amazon förväntar sig sin mest trafikerade säsong någonsin, med ökande krav på att ge produkter till människor. Amazon har höjt baren för försäljning på nätet, vilket tvingar andra återförsäljare att hitta kreativa sätt att konkurrera med tekniska förändringar.

Newman sa att Amazon har ‘förändrat hur människor handlar.’

Ta en rundtur på Amazonas lager i San Marcos När Prime Now beställer kommer in tar företaget informationen, och i en Prime Now Hub-plats kommer samarbetspartners att ta en vagn och i huvudsak shoppa genom ett lager av märkta gångar.

‘Det är väldigt lätt för dem att få din leverans i en väska och en av våra Amazon Flex-förare kommer att välja den väskan och det kommer att gå ut och levereras till ditt hem.’

George Kelemen, VD och koncernchef för Texas Retailers Association, säger att Amazon har ‘definitivt satt en trend’.

‘Men jag tycker att den andra delen av berättelsen som inte får höra så mycket är att många av de företag och butiker som vi har känt i åratal har anpassat och flyttat till dessa modeller och du ser dem konkurrera mycket effektivt för de shopparna med Amazon, fortsatte Kelemen.

Texas Retailers Association rapporter försäljningen är upp 11 procent jämfört med den här tiden förra året.

En Amazon-koncernen drar produkter för tjänsten Prime Now leverans den 21 december 2017. (Nexstar Photo / Wes Rapaport) En Amazon-koncernen drar produkter för leverans av Prime Now den 21 december 2017. (Nexstar Photo / Wes Rapaport)

‘Allt relaterat till semesterperioden, oavsett om det handlar, säsongsbetonat deltidsarbete, överträffar förväntningarna och ser väldigt bra ut, säger Kelemen.

Newman sa att Prime Now började 2014 i New York, finns nu tillgänglig ‘över hela USA’ och har rullat ut i 30 länder runt om i världen.