En titt på en elevs dagbok under vinteravbrottet

Att gå hem är en rolig tid tills den goda gamla lagen av minskande marginella nytta sparkar. Don får oss fel spänningen att vara hemma är ganska mycket theonly sak i hela världen som får oss igenom död vecka och finaler. Kvalitiden som vi spenderar hos vår familj är den största semestergåvan vi någonsin skulle kunna ta emot.

Dag 1: Att vi åt en hemlagad måltid till middag har påminde om att Chipotle inte är en livsmedelsgrupp.

Dag 4: Vi misstänker att vår lilla syster har ersatts med en ond tvilling medan vi weregone. Det var en bra sak vi var en saint under våra tonåren.

Dag 9: Mamma gjorde bara min tvätt och separerade färgerna för varje last. Jag trodde det var en urban legend. Jag drar tillbaka det jag sa på dagen, den är den lyckligaste jag någonsin är.

Dag 10: Efter att ha sovit i 234 timmar kan jag med stolthet meddela att jag officiellt har stängt detta semesterbortfall. Det är nog en bra idé för mig att fortsätta min viloläge för att förbereda mig för nästa termin.

Dag 11: Yup, definitivt en ond tvilling.

Dag 14: Den mirakulösa undran om ständigt ren tvätt och en full mage är fortfarande spännande, men jag börjar missa min Thai Basil Basil-fix.

Dag 18: Postvakansrealiseringen som jag inte har någonting mer att se fram emot, har börjat inse.

Dag 20: Mamma berättade för mig att Berkeley ringer mitt namn. Jag tror att det här beror på att jag vänligen informerade henne om att folk i vår stad skulle göra Elmer lim ser olika ut.

Dag 21: Jag tog mig för att ligga på golvet och dramatiskt tänka mig i tristess när jag försökte synkronisera min andning med mina hundar. Med resans ord vill jag komma tillbaka till staden vid viken.