En tidslinje av deras förtjusande romans

Kan du tro det har varit ett år sedan Taylor Swift och hennes heta man först låsade ögon?

Den 26-åriga popstjärnan träffade pojkvän och skotsk EDM-artist Calvin Harris, 32, i slutet av februari i fjol och de började snart att data. Det här märket Swifts längsta kända förhållande hade tidigare daterat kändisar som Harry Styles, John Mayer, Joe Jonas, Taylor Lautner och Jake Gyllenhaal, var och en i flera månader.

‘Calvin är en riktigt bra kompis och han är så fantastisk, och Taylor är en så cool person som jag älskar. Jag tänkte, ‘De’ är båda verkligen fantastiska och båda är verkligen långa, de kommer att vara fantastiska tillsammans ‘, sa hon till The Sun i juni.

Kolla in en tidslinje för Swift and Harris ‘-förhållandet.

24 februari 2015: Swift lägger ögonen på Harris på ELLE Style Awards. En fan som nyligen publicerades på Instagram ett foto som visar henne och Goulding närmar sig honom när han pratar med crooner Sam Smith.

25 februari 2015: En dag senare träffas Swift och Harris på Brit Awards. En källa berättade för E! Nyheter som det var ‘när de verkligen kopplade’ och att Harris ‘togs med henne.’ De två hängde också ut på en efterfest, tillsammans med Mick Jagger, 72, och fortsatte att mötas efter den dagen.

Mars 2015: Enligt rapporter bröt Harris och modell Aarika Wolf upp runt tiden för Brit Awards efter att ha daterats i cirka sju månader.

6 mars 2015: Swift och Harris börjar officiellt dateras, vilket avslöjades av både ett år senare med söta årsdagen.

Mars 11, 2015: Harris förklarar i en radio intervju Swift ‘ser underbar’ men är ‘motsatsen till min typ’ och skulle svepa kvar på henne på Tinder. Han sa att han gillar brunetter.

25 mars 2015: Swift och Harris sparkar romantik rykten när de ses på en hel mat i Nashville, med matchande outfits.

26 mars 2015 varning! Swift och Harris delta i en Kenny Chesney konsert i Nashville och blir enligt sig ‘snuggly’ under showen.

2 april 2015 PDA: Swift och Harris delta på en Haim konsert på The Troubador i West Hollywood. Vid en tidpunkt sitter hon i hans knä. Efter konserten slutar de tillsammans, håller händerna och kör i samma bil.

15 april 2015: En av Swift s besties, skådespelerskan Jaimie King, kallar Harris ‘en underbar man’.

20 april 2015: Swift och Harris ses i en bil och lämnar sitt hem.

28 april 2015 Harris inlägg på Instagram ett foto av Swifts andra två älsklingar av hennes livskatter, Olivia Benson och Meredith Gray.

9 maj 2015 större PDA: Swift cheers on Harris som hon utför vid Wango Tango-konserten 2015 och de två senare ses med en kyss och håller handen bakåt.

12 maj 2015: Swift och Harris går ut tillsammans i Venedig, Kalifornien, håller händerna.

17 maj 2015 älskar: Swift och Harris deltar i Billboard Music Awards 2015.

26 maj 2015: Swift och Harris äter middag i New York City. Han betalar räkningen. De två lämnar hållande händer.

28 maj 2015: Swift och Harris blir mysiga medan du äter lunch i staden. En källa berättar E! News, ‘De försöker vara så privata som de kan, men de är inte heller rädda eller gömmer sin kärlek mot varandra när de är tillsammans i allmänhet. De båda älskar New York City och den här resan tillsammans är väldigt lätt och bekväm för dem De båda älskar att äta ute och också stanna och bara slappna av. ‘

9 juni 2015 media love: Swift publicerar sin första Instagram-bild med Harris och BFF Gigi Hadid går med på det roliga.

10 juni 2015: Swift delar en bild som visar henne och Harris blir mysig på en uppblåsbara svan i en swimmingpool och säger ‘Swan mål’.

11 juni 2015: En källa berättar E! Nyheter Swift och Harris ‘spenderar varje fri dag de har tillsammans’ innan sångaren fortsätter på sin utsålda 1989 världsturné.

14 juni 2015 exes: Swift och Harris hänger med ett annat celebpar, Gigi Hadid och sångarens ex Jonas, liksom Jessica Alba på Soho House i Hollywood.

23 juni 2015 skrika ut: Swift utträder i Glasgow i Harris ‘inhemska Skottland och berättar publiken’ Jag råkar älska skotska folket. ‘

28 juni 2015 gruppdatum: Swift och Harris blir mysiga när de går med Jonas, Hadid och en annan BFF, Karlie Kloss, på en båtresa till en konsert.

29 juni 2015: Swift utspelar sig i Dublin och söta gester till Harris medan hon sjunger sin melodi ‘I Know Places’ när han tittar på henne i närheten av ljudbordsdisken.