En stor bokstav från en chef till anställda

1. Jag är ibland under enormt press från överhuvudstaden; tryck som du sällan ser. Allt som du kan göra för att göra mitt jobb enklare kommer att uppskattas mycket.

2. Dina intressen är viktiga, men kom ihåg att jag också måste jonglera bekymmer och känslor hos en massa andra människor, inklusive personer utanför avdelningen.

3. Jag får inte ha fått en hel del träning innan jag heter till övervakningsställning. Som ett resultat måste jag lära mig genom försök och fel. Det är inte alltid dåligt. Många av mina ansvarsområden kan bara läras genom övning.

4. Om du är en tidigare medarbetare av mig, observera att övervakning av tidigare kamrater är ett av de tuffaste jobb som någon handledare står inför. Det stöd du ger mig är avgörande.

5. Jag kommer att göra misstag. Snälla ge mig samma förståelse att du tycker om att jag ger dig när du blunderar.

6. Om jag gör något dumt eller är på randen för att göra det, berätta det för mig. Tipsa mig inte.

7. Jag tycker inte om obehagliga överraskningar. Låt mig komma in på de dåliga nyheterna så snart som möjligt. (Dina saker du tror är uppenbara kanske inte så tydliga för mig. Å andra sidan är du förvånad över hur snabbt senaste sladden når mina öron.)