En ärlig recension av 8 konserverade köttprodukter

Hur är det möjligt att det konserverade köttet som ingen utanför Hawaii villigt äter har blivit avstängd så många gånger? Finns det något häftigt här, jag är ute efter? Jag var tvungen att ta reda på det. Jag klarade mig med en burk med bra ol ‘American Spam, då några vulgära kanadensiska Kam, något som heter Click, och shrupen i en kan som kallas Luncheon Meat gjord av de goda människorna på ‘Fuck It, Whatever’ corporation. Jag grep också en handfull andra konserverade kött, bara för att de var nästa hyllning över och ser konstiga ut, inklusive kryddig gädda, torsklever och deviled skinka i en burk gåva inslaget med sataniskt papper. Om Satan säljer ditt kött, är jag ombord. Låt oss få den här festen påbörjad.

Du går en promenad på morgonen eftersom du har tid idag. Idag är du fri att göra som du vill. Och även om himlen är mulet och vinden har en liten bit, njuter du av det för att det är så fräscht och verkligt, och du är inte fast i ett kontor eller arbetar lite schlub jobbet. Det här är verkligheten. Och så går du. Och så småningom går du till piren, och du ser ut på havet, allt grovt och hakigt, och det verkar sträcka sig bortom evigheten.

Du leder ner piren nästan till slutet, när du hittar en ensam fiskare på en bänk. Du sitter bredvid honom, delvis för att du vill njuta av utsikten och delvis för att du är trött från din promenad och vill ge dina ben en vila. Så du star ute vid havet, du och fiskaren. är äldre än dig, och han ser ut som Mickey Rourkes bror, som gjorde värre livsval. Det är en tjock lukt av fisk och hav om honom, och du märker att han har skalor och fiskar smutsar i sina gamla jeans. Du ser genom din perifera vision att hans tjocka fingrar har fisksslam kakade under naglarna och runt de otydda naglarna, tillsammans med smuts och vem vet vad mer.

Långsamt vänder fiskaren sitt huvud mot dig, och om du är av rädsla eller någon missvisad önskan att inte verka påträngande, låtsas du inte märka. Du stirrar framåt, medan din perifera vision fångar sin långsamma vändning, den fläckiga stubben runt hans mun och hak gör det som om han fortsatte och stoppade morgonbarraken. Och han fixar dig med blicken, ett öga kallt och lerigt brunt, det andra ögat reumet och vitt, stirrar ingenting. Och långsamt, så långsamt som huvudet vänder han upp de händerna, de äckliga, fiskkrukade händerna och tar ditt ansikte i dem. Och nu inser du att du är frusen. Oavsett om det är rädsla eller någon annan stavning, kan du inte flytta från din egen fria vilja. Och lukten av fisk och svett och smuts överväldigar dig som de grova, feta händerna tar dig på andra sidan ansiktet och vänder huvudet mot honom.

Han lutar sig i det närmaste, och över den fiskiga lukten av hans andetag är något tacker och sämre, som gammal sprut och läder och smuts, och plötsligt spränger det här ljudet, djupt inuti honom, den här dronande kakofonin, den här tråkiga, våta och viskösa grumla när han drar från sin brinska själ och rensar halsen på det öra splittrande sättet du någonsin har uthärdat. När hans öga stirrar in i din, lanserar han det mest grå och gula bräckta slemhinnan, som en sardin av lungsmör, rakt bakom din otroliga hals, och sedan styrker han din mun och stänger och skrattar och skrattar.

Det är en burk med torsklever. Det är inte jävligt att äta det.

Det är svårt att berätta i det här fotot, men Kam var mycket robustare än det andra köttet. Mer röd och levande. Mörkare. Bolder. Scarier. Varför Kam? Men, för den delen, varför gör Kam och Klå båda av samma företag när de är i princip samma mat? Och vad är det med alla Ks? Är denna vita supremacistmat? Det var ett oförklarligt spök av en smak bakom Kam som tvingade mig att äta flera bitar, eftersom jag förgäves kämpade för att gissa vad det var. Ingredienserna gav inget svar, men Det fanns något där, en del väsen. Efter flera bett såg det mig att smaken på baksidan av halsen var väldigt mycket som smaken efter att du dricker grädde soda. Som en fruktig sorts smak som inte motsvarar något naturligt frukt du någonsin har ätit. Frukt från ljugens träd.

Bättre än en scab samling är min samling av stekt, konserverad kött. De flesta burkarna hade recept på dem för att göra ditt matval extra läckert. Receptet var ganska mycket att bara steka det och servera det med något annat. Hur argumenterar du med ljudlogik och kulinarisk trolldom så?

Innan jag kunde göra någonting annat med den deviled skinkan, hjälpte min katt sig själv och god riddance, sa jag. Högt. Till katten. Likaså måste torskleveren oavsiktligt slungas djupt, djupt i papperskorgen och täckas med annat sopor så att det aldrig kommer att se dagens ljus igen. Fuck den produkten och oavsett rancid, svart souled fiends trodde konservering det kan kvalificera sig som något mindre än en kränkning av de mänskliga rättigheterna. Jag drog den söta getden också, för att skruva det.

Att släppa en skiva av de fem återstående kubanska kötten i min panna väntade jag med vad som helst motsatsen till att de skulle steka upp guld och krispiga. Uppfattning? Fruktan? Något sådant.

I en oväntad twist som liknar M. Night Shyamalan som gör en bra film igen, är det corned beef, som en gång stekt upp krispigt, faktiskt välsmakande och till och med icke-offensiv. Jag kunde noga göra en pasta maträtt med dessa saker i det och njuta av det. Eller blanda den till några hashbruna och äggröra och ta en frukost som inte orsakar wincing.

Fried Spam är förmodligen guldstandarden här; Jag tror att vissa restauranger drivs av människor som aldrig har haft familjer även på menyn. Om detta är standarden för att mäta alla andra stekt, konserverade kött, har vi inte avancerat långt som en art.

Klick, Kam, Spam och Luncheon Meat blir alla i princip en brunaktig rosa platta salt när de stekas. Det är som skinka om grisen inte hade fått veta vilken skinka det är. Du känner den scenen i The Matrix när Mouse förklarar hur deras protein slim smakar som Tasty Wheat till honom, men hur känner maskinerna vad Tasty Wheat smakar? Och kanske smakar allt som kyckling eftersom de inte förstår vad kyckling smakar? Jag tror att det här är den situationen. I grund och botten tror jag att Spam indikerar på en nivå vi är i matrisen och maskinerna älskar oss inte.

Vad har Chuck Norris, Liam Neeson i Taken, och Dos Equis killen gemensamt? De är alla förlorare jämfört med några av de faktiska badasserna från historien som du inte vet någonting om. Få dina biljetter här!

Psst. vill vi ge oss feedback om den superhemliga beta-lanseringen av den kommande Cracked spin-off-sidan, Braindrop? Tja, följ oss bara bakom den här gardinen.

Lär dig mer smakprovad mat och försök att inte barf när du läser 6 Gross Foods från en 50-tals kokbok (som vi smakar testad) och upplev den underbara glädjen av Krispy Kreme-grillad ost i 10 karnevalmat som uppfanns av galna människor (smakprov ).

Prenumerera på vår YouTube-kanal för att se varför du dricker zombie apelsinjuice på 6 sätt. Livsmedelsindustrin trickar på att äta skräp. Spytten Ta och titta på andra videor du inte ser på webbplatsen!