en ängel s efterrätt av valet

Men det var så hastigt för min faster. Hon flög upp från Baltimore och igår missade hon nästan hennes flyg. Gah! tur för oss lever vi ca 15 min från flygplatsen. Jag och Erin gick över tillsammans och tillbringade dagen med henne och Riley. Han är så söt. Jag älskar bara honom i bitar! Tja, jag ska titta på grannar. Och för resten av dagen går jag ut på soffan.

Jag är ett tack !!!

Jag fick reda på igår kväll som Gracey hade sin bebis! Det är en hälsosam 10 pund lite udda ounces baby boy. Hon heter honom Riley Frances Mitchell 🙂 Jag är så glad att han föddes. Jag känner mig ganska dålig säger detta men jag var lite besviken när jag fick reda på att det var en pojke. Hon kommer hem söndagskväll eller måndagsmorgon.

gäsp jag stod upp för några minuter sedan. ‘Varför är Olivia i skolan Jag vet att du frågar dig själva den frågan. Ingenting går verkligen i klassen just nu. Igår, allvarligt, är det allt jag gjorde i klassen. Lyssna på en person presentera något material som inte kommer att ligga på examen i 45 minuter. Sedan gjorde vi en aktivitet relaterad till de kapitel som hon täckte. Verksamheten var att färglägga en bild och sedan klippa ut den och klistra in den på byggpapper. Låt mig påminna om att detta är en gr.12-kurs. tror att min lärare är lat (vänta hon är lat) och bara vill inte tänka på lektioner eller granska saker för provet. Så hon gör bara oss presentera om saker som verkligen inte har något att göra med kursen. Ah, kanadensiska utbildningssystemet fungerar verkligen: s

Även om vi skulle göra tanklöst arbete tror jag inte att jag skulle ha gått ändå. Igår hyrde vi några filmer. Hej jag ville bara titta på den här filmen eftersom Josh Hartnett var i den. Förra veckan ville pappa titta på Pearl Harbor och jag älskade bara Josh Hartnett. Hon beror på måndag men det kan vara i helgen.

Wow! November var sista gången jag skrev !! Geez har det verkligen varit så länge Jenny du hade rätt jag har skrivit i min blogg alls. Även om mycket har hänt under december finns det inget sätt jag ska skriva allt som har hänt så jag skriver bara höjdpunkterna. Men ändå var börjar jag börja den 5 december. Det var julens festdag. Jag kommer ihåg natten före mig och min syster gick ner till Bay och Bloor för att shoppa. Vi gick ett tag och gick in i varje butik och fortfarande hade jag inte hittat någonting. Sedan slog jag av desperation för den här svarta byxan och det svarta högsta ensemblet. Det såg inte alls dåligt ut. Tja nästa dag gick jag och Erin till Mary House och blev redo. Mig och Erin var redo att skjuta oss själva eftersom Maria tog evigt !! Hon måste ha försökt på 6 outfits innan hon äntligen bestämde sig för den första (den som jag föreslog att hon skulle ha på sig i första hand) är det som alltid händer Vi kom ändå lite tidigt eftersom Erin var på utskottet och satt upp hela saken. Vi gör allt annat än att göra slag och titta på trollkarlens övning. Tja, jag blev glad över att Courtney, eller butch som jag kallar henne, skulle komma till banketten. Jag har sett butch på över ett år och såg verkligen fram emot det. suck tyvärr hon kunde inte komma eftersom hon var tvungen att arbeta. Tja, jag hade en utmärkt tid, den magiska showen var stor och middagen var också bra. Det enda som verkligen bortskämde kvällen var att Courtney inte kom och Grace bestämde sig för att inte gå i sista minuten.

Nu till den 15 december, det var dagen för vår julfest. Jag började dagen genom att gå över till Erin hus och hjälpa henne att göra lite tilltugg för festen. Sedan omkring 11:30 kom Grace över och vi gick alla över mötet resten av gänget på restaurangen. Efter mycket skrik och skrik lämnade de och vi fortsatte att öppna presenter. Hon gav mig ett pussel av Kevin Richardson ansikte. Jag tror att hon fick mig tillbaka för att ge henne det hjärtformade ljuset och skriva på presentkoden: ‘Till: Erin min kärlek Kevin din älskare Kevin + Erin = sann kärlek’ men vem vet 🙂 Sedan efter att vi knäckt våra kakor Jag gjorde alla ha på sig sina papperskronor. Jenna den idioten bröt det, men bara rippade den öppen 🙁 Jag förstår någon som är så smart kan vara så dum! Grace har en massa söta baby saker. Jag älskade precis det klädsel jag köpte för henne. sovande w / ett matchande par strumpor och en hatt. Det var så söt när jag och Erin såg det i baby Gap, jag var tvungen att få det! Erin köpte henne dessa söta par babyskor. Jag vill ha det så illa att vara en tjej. Någon som hon går till ultraljudet nästa vecka någon gång.

20 december var skolans sista dag för mig. Jag gick till mitt samarbete och vi hade en liten julfest så min dag var i grunden väldigt intressant. Jag menar att barnen är så glada över semestern och vi hjälper inte genom att pumpa dem fullt med godis och socker. Jo jag var ledsen och lindrad samtidigt som dagen kom till ett slut. Jag gav mina gåvor till min lärare och lärarassistent och de fick mig också en present också. Jag undrar bara hur det ska vara när min placering är över och hur klassen ska anpassa sig. Sedan efter att jag träffade Un och Jenny för lunch och en film. Sedan gick vi och shoppade och Jenny köpte mig den här ringen och halsbandet till jul. Det är den mest intressanta ringen jag sett. Det är ett silverband med bärnstenar. Efter vi gick och såg ringenes ringen. Jag älskade helt den filmen! Det var bara så fantastiskt! Jag kan vänta med att se det igen! Un fick mig den första boken och jag slutade nästan det b / c det så bra. Efter filmen gick vi ut och åt middag. Jag hade en bento låda 🙂 det var bra: s

Nu är du uppdaterad. Alla dessa galna fyndjägare skummer på munnen och försöker fånga vad de kan för 50% rabatt! Glöm det!! Jag har gått Boxing Day shopping i år, främst för att jag aldrig var i Kanada till jul, men jag kände mig som att börja idag. Jag tillbringade en lugn dag hemma åt några kvarvarande kalkon, fyllning och potatismos från igår kväll och tittade på hockeyspelet. Nu som min typ av dag!